Kockahas gyerekesen egyszerűen?
Csak jobban izzadsz és kicsípi a bőröd, egy fikarcnyit sem fogysz tőle jobban, mivel a fogyás nem az izzadással, hanem a kalóriamérleggel függ össze.
Gyerekesen egyszerűen? Komoly erőedzés hasra + szálkásító diéta = kockahas
jól mondod, a víz folyik rólad jobban
majd ha látod hogy csepeg ki a zsír a hasadból majd akkor lesz jó ez a technika addig meg csináld azt amit más is csinál.
Csak azt nem értem, hogy amikor a kérdésed közben megfogalmazod a választ, akkor miért fárasztasz vele másokat?!
"Egy 10 perces zsákolás után folyik a hasamról a VÍZ"
víz, Víz vÍz, víZ, VÍz, VíZ, vÍZ, VÍZ!
VÍZ!
A víznek ugyan mi köze a zsírhoz...
Gyerekesen egyszeru gyakorlatok:
-Labemeles fuggeszkedve torzsforditassal
-Haspres (sullyal)
-Felules romai padon (sulyal)
-Heti min 20km futas
Ettol+dieta brutal hasizmod lesz "egyszeruen":D
Vagy itt van Bruce Lee has edzesterve:)
•Törzsforgatás: 4 x 90
•Felülés törzsforgatással: 4 x 20
•Lábemelés: 4 x 20
•Döntött törzsű forgatás: 4 x 50
•Lábnyújtás: 4 x 50
Guarana
és ha zsír fedi a hasizmát,arra is jó?
Irtam+20km futas +dieta
Mit nem ertesz belole?
Boxolonak ketlem hogy +10kg sulyfeleslege lenne.
akkor oks,a 20kilométert nem láttam csak a sok gyakorlatot meg a bruce lee féle hasizom gyakorlatokat.
annyiszor kell javítanom a hozzászólásodat hogy már azt hittem hogy ezt is úgy gondoltad hogy majd a hasazástól lesz kockás a hasa.
rendben van beismerem tévedtem,elnézést.
azért továbbra is résen leszek.
" annyiszor kell javítanom a hozzászólásodat "
jah nagyon sokszor attol hogy szerinted szep az izmos noi mell szerintem meg nem es le akarom beszelni a kerdezot rola az csak egy dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!