Lassíthatja az izmok növekedését, ha heti 5 edzésem van? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni a tömegnövelést a kondival együtt, de csinálni akarok még küzdősportot is. Úgy terveztem, hogy heti 3 kondi, 2 nap másik edzés. Így nem nagyon lenne regenerálódási ideje az izmoknak, nem?2012. jún. 17. 19:54
1/1 anonim válasza:
De simán össze lehet hozni, én heti 4-5x járok kondiba, és 3x boxra ;D....úgy hozd össze, ha tudod, hogy következő eddzésen (box vagy más) erősítő eddzés lesz, akkor ne nagyon hasazz, vagy kérdezd meg, hogy mire fogtok erősíteni. Ha fekvő vagy ilyesmi, akkor hátazz stb. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!