Scitec Vitargoval kapcsolatban tudnátok segíteni? Mennyi cukrot tartalmaz a vitargo?
"A vitargo egy "dizájner" szénhidrát, hivatalosan nem, de gyakorlati szempontból a dextrózzal megegyező cukor.(Be ne vegyétek ezt a hülyeséget hogy a "vitargo nem hizlal mint a cukor!") A vitargo azonban komoly előnyökkel rendelkezik: nem édes, ezenkívül könnyebben távozik a gyomorból, nem terheli meg azt. Akinek nagy mennyiségű szőlőcukrot kell fogyasztani, akár csak 50g-ot az már tudja ezt értékelni."
a cukorbetegek azért nem ehetnek cukrot, mert heves inzulinreakciót vált ki. nem azért mert az a "cukor". a vitargo is rohadtul heves inzulinreakciót vált ki. úgyhogy ne nagyon nyúlj hozzá szerintem :) még anno szász máté mondta, hogy a glutaminnak is van glikogénvisszatöltő hatása, sztem inkább azt kellene tolni.
ha hülyeséget írtam javítsatok nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!