Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez így járható út? -szteroidok-

Ez így járható út? -szteroidok-

Figyelt kérdés
elég régóta foglalkozom testépítéssel és megálltam a fejlődésben,emeltem a ch bevitelem 6g/tskg,fehérje 3g/tskg,több pihenővel próbálkoztam,de már nem látok igazán fejlődést,arra gondoltam,hogy csinálok egy kúrát,hogy átlépjek ezt a kellemetlen helyzetet,kicsit megdobjon újból fejlődésnek induljak,szerintetek?
2012. jún. 17. 10:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
jaja mer olyan képet linkeltem:D itt egy másik:D [link] naturálba élete végéig edzhet az ember ha igy akar kinézni:D
2012. jún. 17. 11:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki kemény edzés után milyen testet ér el, az meg rohadtul genetika. Lehet, hogy ha a világon kapható összes szteroidot magadba lőnéd, akkor sem így néznél ki, az idill képek kergetése nem a legjobb út szvsz, a genetikádon nem tudsz semmivel változtatni. Olyan nincs, hogy meglátsz egy testépítőt és azt mondod: Na, én is pont ilyet akarok!
2012. jún. 17. 11:45
 13/27 anonim ***** válasza:

Te néger vagy, most már megkérdezem?

Teljesen más testfelépítésük van, ne velük példálózz.

2012. jún. 17. 11:46
 14/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok néger:D
2012. jún. 17. 11:48
 15/27 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam h tök ugyanigy akarok kinézni csak vmi hasonló vagy izmossági szinten igy:D
2012. jún. 17. 11:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Akkor kár is arra áhítozni, hogy olyan testfelépítésed lesz, sokkal atlétikusabbak. NBA-t megnézed, vagy a rövidtáv futókat, minden 2-nak hasonló teste van, és ők nem használhatnak szteroidokat.
2012. jún. 17. 11:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Csinálj pigmentátültetést, mint Lincoln Osiris a Trópusi viharban, de a tested attól még nem lesz ilyen XD
2012. jún. 17. 11:52
 18/27 A kérdező kommentje:
akkor meg ez csak egy elcsépelt poén volt tök fölöslegesen:D de akkor hogy mondjak fehér embert pl egyy Zyzz?olyat el lehet naturálba?
2012. jún. 17. 11:55
 19/27 anonim ***** válasza:

Ő sem szteroidokkal érte el, de a genetikája megvolt hozzá.

De ha egymás mellé teszed a két képek, láthatod, hogy az általad belinkelt néger fiatalember mennyivel másabb izomzattal rendelkezik.

2012. jún. 17. 12:07
 20/27 dirtboy ***** válasza:

a zyzzi szintet még el lehet érni hosszú évek munkájával és megfelelő genetikával de ez a második néger már korán sem biztos.

az már igen csak jó meg igencsak szálkás.

én azt mondom hogy ha nem akarsz testépítésben élsportoló lenni akkor ne használj szteroidot.

sokkal büszkébb lehetsz a naturálon elért testedre mint egy kicsit nagyobb de szteroidokkal elértre.

és így legalább nem is károsítod magad és más szemében is vagy valaki.

ha koxhoz nyúlsz akkor az évek munkája le lesz sza rva mert senkit nem fog érdekelni egy test amit szteroid nyomott fel.

akkor mindenki csak azt fogja mondani hogy ezt ő is elérné ha szteroidozna.

2012. jún. 17. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!