Ez így járható út? -szteroidok-
Figyelt kérdés
elég régóta foglalkozom testépítéssel és megálltam a fejlődésben,emeltem a ch bevitelem 6g/tskg,fehérje 3g/tskg,több pihenővel próbálkoztam,de már nem látok igazán fejlődést,arra gondoltam,hogy csinálok egy kúrát,hogy átlépjek ezt a kellemetlen helyzetet,kicsit megdobjon újból fejlődésnek induljak,szerintetek?2012. jún. 17. 10:28
1/27 dirtboy válasza:
és gondolod hogy lesz vissza út?
majd most koxol kicsit,gyorsan felszedsz pár kilót aztán majd ha elfogy a kox akkor meg szépen bele törődsz hogy ennyi volt?
2/27 anonim válasza:
Meddig akarsz fejlődni? Amíg nem leszel HULK?
Vagy amíg nem áll fel a bré, vagy nem megy tönkre a veséd.
Ismerősöm 24 évesen jutott el ide, hogy nem fejlődik, elkezdett szteroidozni.
25 volt, amikor leállt mindkét veséje és meghalt.
3/27 A kérdező kommentje:
.......csak úgy akartam hogy adjon egy kis löketet,a másik meg hogy meg lehet tartani,nem mindet de vmit biztosan,kox nélkül NEM lehet egy vagány testet összehozni!
2012. jún. 17. 10:52
4/27 anonim válasza:
Akkor nem edzel/táplálkozol elég keményen. Rengeteg naturál testépítő van, ne mondd nekem , hogy nem néznek ki jól.
Kreatin kúrát csináltál már?
Egyébként mióta foglalkozol testépítéssel, és mik a 'méreteid' (felkar, mell , magasság súly stb..)
5/27 anonim válasza:
Dobj össze egy másik edzéstervet. Naturálba is összelehet hozni egy brutál alakot! Hagyd a szteroidokat!
6/27 kakao01 válasza:
dana-stana :DDD Amúgy ez nézőpont kérdése mi számít vagánynak. [link]
mondjuk ő k*rvavagány :DD
7/27 A kérdező kommentje:
ez egy macskajancsi:D20éves vagyok olyan 13-14éves korom óta edzek,de intenziven csak 15től,182cm 80kilo,kar 44,mell sajnos:( 114cm,comb 61cm,vállszélesség 133cm,derék80cm,nekem ő a kur.va vagány ilyenre gondolok:D [link]
2012. jún. 17. 11:16
9/27 A kérdező kommentje:
tehát szerinted ez nem koxos test?
2012. jún. 17. 11:41
10/27 dirtboy válasza:
azt nem mondom hogy a képen lévő csávó nem koxolt,én csak azt mondom hogy a képen lévő csávó szintjét el lehet érni naturálon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!