Szuris szteroidok közül melyek azok amelyek minőséigek?
.Hellrider. veled elég sok helyen gond van..a kérdésre válaszolj ha szerinted sz@rok akkor mondj jobbat kíváncsian várjuk:D
?
Persze hogy nem tudsz....:)
szteroidos kérdést a testmeresterre intézd ne ide.
észrevételem meg hogy lábra is kéne edzened mert úgy tűnik le van maradva.
Pregnil (hCG) az utókúrához kell. Ha koxolnék, akkor egy primo-teszto propionát kombóval kezdenék vagy boldi-propi, esteleg boldi-testo depo. De ez már több vizet is hoz, a propival kevesebb víz jön.
Esetleg wini mehet mellé. De tablettás ne legyen. Ha versenyre készülsz, akkor nyomjad, hobbi szinthez nem kell.
Susta-deca hozhat még nagyobb tömeget, de sok vizet is.
Majd jön cpggyurma aztán ír valami okosat, ő többet ért hozzá, én csak amit hallok, olvasok.:)
nem tudok jobbat. tényleg nem. de azt tudom, hogy ezek sz*rok. elég régóta írkálok már ide, láttam a témában vagy 2000 kérdést meg választ. ehez képest te feltűntél 2 napja a hülyeségeiddel, és osztod itt az észt. elég sok baj van velem, ez igaz. veled csak 1. a fejedben. de ott nagyon. a kérdezőnek meg annyit üzennék, hogy innentől kezdve nem érdekel, h megdöglesz-e vagy nem. majd mész te is dávidka mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!