Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szuris szteroidok közül...

Szuris szteroidok közül melyek azok amelyek minőséigek?

Figyelt kérdés
nem roncsolnak nagyon és minőségibb,illetve szemes ből van ilyen?
2012. jún. 16. 14:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

.Hellrider. veled elég sok helyen gond van..a kérdésre válaszolj ha szerinted sz@rok akkor mondj jobbat kíváncsian várjuk:D

?

Persze hogy nem tudsz....:)

2012. jún. 16. 15:02
 22/28 dirtboy ***** válasza:

szteroidos kérdést a testmeresterre intézd ne ide.

észrevételem meg hogy lábra is kéne edzened mert úgy tűnik le van maradva.

2012. jún. 16. 15:03
 23/28 A kérdező kommentje:
ezek szerint úgy látszik az emberi élet egyik alapvető tényezőjét sem tudta elsajátítani, a megfelelő kommunikációt:D
2012. jún. 16. 15:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Pregnil (hCG) az utókúrához kell. Ha koxolnék, akkor egy primo-teszto propionát kombóval kezdenék vagy boldi-propi, esteleg boldi-testo depo. De ez már több vizet is hoz, a propival kevesebb víz jön.

Esetleg wini mehet mellé. De tablettás ne legyen. Ha versenyre készülsz, akkor nyomjad, hobbi szinthez nem kell.

Susta-deca hozhat még nagyobb tömeget, de sok vizet is.

Majd jön cpggyurma aztán ír valami okosat, ő többet ért hozzá, én csak amit hallok, olvasok.:)

2012. jún. 16. 15:05
 25/28 anonim ***** válasza:

nem tudok jobbat. tényleg nem. de azt tudom, hogy ezek sz*rok. elég régóta írkálok már ide, láttam a témában vagy 2000 kérdést meg választ. ehez képest te feltűntél 2 napja a hülyeségeiddel, és osztod itt az észt. elég sok baj van velem, ez igaz. veled csak 1. a fejedben. de ott nagyon. a kérdezőnek meg annyit üzennék, hogy innentől kezdve nem érdekel, h megdöglesz-e vagy nem. majd mész te is dávidka mellé.

[link]

2012. jún. 16. 15:09
 26/28 A kérdező kommentje:
érdekes engem is pont Ádámnak hívnak(amúgy azt nem tudom milyen Dávidról beszélsz)
2012. jún. 16. 15:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már ember---Istenem ekkora hülyé.vel még életembe nem találkoztam mint te:D
2012. jún. 16. 16:09
 28/28 anonim ***** válasza:
hurrá.
2012. jún. 16. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!