Szuris szteroidok közül melyek azok amelyek minőséigek?
Figyelt kérdés
nem roncsolnak nagyon és minőségibb,illetve szemes ből van ilyen?2012. jún. 16. 14:10
11/28 anonim válasza:
Ilyen sok edzésel ekkora testzsír?Akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz.
12/28 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy ez olyan nagy,alapjáraton "vékonyka vagyok"
2012. jún. 16. 14:40
13/28 anonim válasza:
Nem értek hozzá de egy ismerősom ilyet szedett(nézz utána hátha):
Anapolon 50
Hatóanyag: Oximethalon
200ft/szem
Elvileg májkárosító...
14/28 A kérdező kommentje:
anapolont kihagynám:D utolsó ellőti valamikor bevehetnéd a zsákomat ha gondolod te nagyonokos!
2012. jún. 16. 14:42
15/28 A kérdező kommentje:
ja és hogy jön ez ide hogy mindent jobban tudok?:Dmit tudtam jobban?:Dte tudtál mindent jobban itt osztottad látatlanba az észt
2012. jún. 16. 14:44
16/28 anonim válasza:
Ezeket ismerem még (mondjuk sok infóm nincs egyikről se hogy mennyire megbízható)
Pregnyl 5000
Sustanon 250
Methandienon
Deca Durabolin
Boldenon
Winstrol Depot
Primabolan Depot
Testosteron Depot
17/28 anonim válasza:
ezek mind szrok. tanácsot meg nem fogok adni, bocsi
18/28 A kérdező kommentje:
nem haragszom csak akkor tök fölöslegesn írkálsz ide:D
2012. jún. 16. 15:00
19/28 anonim válasza:
még annyit a végére, hogy talán nem kéne heti 5-6 ot edzeni, és akkor nem kellene szteroid. úgy túledzed magad ahogy elő van írva
20/28 A kérdező kommentje:
aha köszi:D::D:Dsztem mondjuk a heti 5tök jo,meg jól reagálok rá,legalábbis heti 3-4el korábban roszab volt a teljesítményem
2012. jún. 16. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!