Testépítők, egy kezdőnek milyen táplálékkiegészítőket ajánlanátok, normál áron? 16f 70kg. Tömegelni szeretnék.
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 14:17
11/11 anonim válasza:
Persze, sejtem, de én adok lehetőséget bárkinek, hogy kifejtse véleményét, nyitott vagyok bármire. Mivel bízom az igazamban, bármilyen próbát rá merek engedni, mert tudom, hogy ki fogja állni. Ha meg mégsem, valahogy mégiscsak kiderül, hogy ezek gonoszak és károsak, akkor megintcsak én járok jól, mert eggyel pontosabb lett az életem, megtudtam valami újat. Az értelmes viták mindig új információkkal járnak mindkét fél részére.
Ellenben ha csak pofázik meg szarozik, aztán amikor érveket kérünk elhallgat, csak róla ad ki szegénységi bizonyítványt (: Bárki láthatja, mit csinál, és így senkit nem fog tudni meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!