Melyik éri meg jobban? .
A technikai paraméterei dettó ugyanaz a két fegyvernek.
Mind a két fegyver tökéletesen ugyanolyan, csak az egyik fix tussal van szerelve, a másik pedig kihúzható.
Ezzel annyit változtatnak hogy az egyikben az aksi hátul van a tusban, a másiknál pedig az előagyban.
Ez a későbbi akkucserénél vethet fel kérdést, mert az mp5 fix tusába, egy kis barkácsolás után elfér a legnagyobb fizikai mérettel rendelkező akkumulátor is amit az airsoftban használnak. Az előagyban pedig eléggé kicsi a hely.
Valamint a fix tus jóval erősebb mint a kihúzható. Ha véletlenül valahova odavágod, akkor kevesebb az esélye hogy letörik.
Én összességében a fix tusost ajánlanám. Már csak a tus miatt is. Volt egy hasonló mp5-ösöm (JG MP5 SD5) Ami dettó ugyanezzel a méretekkel rendelkezett, csak még volt az elején egy hangtompító, és így is mindenhol gond nélkül elfértem vele. Nem akadtam fel vele sehova.
Ha rendesen karban vannak tartva, akkor kb. 1 év normál használatot ki kell bírniuk minden meghibásodás nélkül.
De azt hozzátenném, hogy amint megveszed a fegyvert, ajánlott elvinni egy szerelőhöz, aki kihézagolja a fogaskerekeket, és bekeni normális kenőanyaggal a gearboxot. Ha ezt nem csinálod meg, akkor elég nagy az esélye hogy idő előtt tönkremegy a fegyver, mivel Cseng apót a kínai rabszolgafarmon egyáltalán nem érdekli, hogy hogyan lett az egész kihézagolva. Megbízhatóbb is lesz a fegyver, tovább is fogják bírni az alkatrészek, megnő a tűzgyorsaság, és az akksi is több lövést fog bírni (nem ritka hogy egy elb*szott hézagolás után egy ilyen javítás miatt 800-al több golyót tudsz kilőni mint gyári állapotában.
Ajánlott még hop-up gumi csere és h-lenyomó belerakása. Hatalmasat tud dobni a pontosságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!