Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitec vagy Bio5 vagy Biotech?

Scitec vagy Bio5 vagy Biotech?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam ? Whey protein Professional 100% (scitec), Whey protein Better (Bio5), Whey gold pure (bio tech)?
2012. jún. 12. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha lenne még valami ezenkívül felsorolva azt választanám.

Egy kis adalék:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2012. jún. 12. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:

egyik sem! mind a kettő Magyarországon reklámokkal fel van nyomatva ezért mindenki azt veszi! Amerikában a top 30 tápkieg gyártóba benne sincsenek

egy kis segítség hogy mit kell keresni

[link]

2012. jún. 13. 10:21
 3/15 anonim ***** válasza:

Gaspari a legjobb minőségű protein?!!? Ezt ki találta ki?!?! Besz@rás. Az a protein ami 61%-os barnarizs!!

Fintess Authority?!?! No ez a másik röhej termék

2012. jún. 13. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:
úgy látom te is sok bbtvt meg red rock tvt néztél és tele beszélték a fejed a hülyeséggel!
2012. jún. 13. 12:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem itt elég sokan nem tudnak olvasni de a 3 pehérje közül kérdezett és nem azt hogy jó-e a Scitec.

Nem igazán értem, hogy miért szidják a Scitec Nutiriont, mert ez az egyik legjobb márka jelenleg.

Én a 3 közül a Whey protein Professional 100%-t választanám.

2012. jún. 13. 13:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell bbtv-ét nézni, hogy megnézzem a doboz hátoldalát. Tény! az új probiotikum újdonság protein 61%-os lett. A whey-t csökkentették, és hozzá tettek olcsó rizsproteint. Továbbra is annyira krémes az adalékanyagoktól, hogy számomra undorító. Ezzel nem azt mondom, hogy Scitec-et vagy BioTech-et iszom. Mert egyiket sem.
2012. jún. 13. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Az FA miért első tízes? Egy habzó, wpc protein 66%-os. Olcsón adják, én is bedőltem. Soha többé.
2012. jún. 13. 14:11
 8/15 A kérdező kommentje:
13:14 : Én a wpp100% -ból elfogyasztottam 10kg-t.Jó anyag!Miért mondják le a Scitecet ??? Mert drága és nincs rá pénzük!!Ezért "nem jó" !
2012. jún. 13. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Inkább szedjetek virágot!
2012. jún. 13. 19:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak, h ha vki belinkel egy képet tudja is értelmezni... TOP50en az amerikai gyártók között! és nem az egész világra vonatkozik. (csak úgy megsúgom, h a scitec benne van a top5be!!!)

WPP 100%at választanám én is, sztem egyáltalán nem drága és hobbi szinten megfelel az elvárásoknak. De mivel ide bármilyen retardált beírogathat baromságokat ezért azt mondom, h nézz utána, h mi van a leírásukban, h milyen háttér van mögött milyen versenyeket(megateszt!!!) versenyzőket támogatnak. Aztán pedig ha döntöttél vegyél egy kis adagot próbáld ki és ha nem vált be próbálj ki egy másikat, ennyi. és ne hallgass a sok hülyére! divat szidni a Scitecet, de semmivel nem rosszabb mint a többi!

Sok sikert;)

2012. jún. 15. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!