Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves fiúnak a tömegnöve...

Egy 15 éves fiúnak a tömegnövelő portól lehet akármi baja?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy ezek elvileg csak koncentrált élelmiszerek és elvileg semmilyen jellegű mellékhatása nem lehet , de gondolom ezeket felnőttekre szabva írják ki. Itt most nem érdekelnek , akik szerint hülyeség a tömegnövelő por . Csak az érdekelne , hogy elvileg lehet-e tőle egészségügyi problémám . Előre is köszönöm :)
2009. júl. 1. 21:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Pfffú! Hihetetlen ez az elmebeteginvázió, nem lehet őket meggyőzni, vagy legalább megmondani nekik, hogy csendben legyenek, ha már egyszer szellemi rövidnadrágok.

Csak jönnek, jönnek, mint a patkányok a szeméttelepen.

2009. júl. 2. 16:49
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Az étrendkiegészítők élelmiszerek, normális adagokban fogyasztás mellett nem károsak, ez tévhit, hogy bármelyikük is impotenciát okoz. Amik károsak, azok az illegálisan kapható gyógyszerek (szteroidok) - ezeket messzire kerüld el.
2009. júl. 2. 22:33
 33/35 anonim válasza:

Tisztelt válaszolók és kérdező!

Olvastam kérdésedet és a válaszokat is szakmámból adódóan egészségtan kutató vagyok.Úgy gondolom van 1-2 dolog amit jó ha tisztázunk. Kezdjük az elejéről hiszen mindent az alapokról kell kezdeni amint láttama válaszokat sokan már a tetőt csinálták pedig az alap sincs meg. Több táplálékkiegészítőt volt alkalmam már tesztelni, először is vegyük pl: a fehérjét!az emberi test számára a legértékesebb fehérjék a tejsavók! egy tojás fehérje kb 40-50% fehérjetartalommal rendelkezik fehérjés dobozokon láthattok 100% whey protein stb tudni kell 100% os nem létezik! Ezek a gyártók kb 70-80% os tejsavókat tudnak létrehezni különböző előállítási módokkal ezekbe nem mennék bele. Tehát ezek a készítmények semmilyen fajta káros mellékhatással nem rendelkeznek de mint minden orvos vagy szakértő javaslat csak egyvan több szilárd tápanyagot vigyetek be mint port ezek felvannak tüntetve a dobozokon is.Tömegnövelő ugyanaz csak ezek magasszámban tartalmaznak szénhidrátot. ezek a készítmények lényegesebben tisztább tápanyagok mint amiket az élelmiszerekben találhattok.vagyünk egy 60 Kg-os embert gondolom testépítés érdekel mindenkit 2g fehérje per Kg, és 3-5 g szénhidrát/KG ha ezeket eltudjátok érni szilárd tápanyagokkal akkor feleslegesek a porok. De ha nem hiányzik esetleg 20G fehérje na azokat vigyétek be ezekkel a készítményekkel. NEM FOGNAK OKOZNI SEMMIFÉLE EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁT! NE FELEDJÉTEK EZEK KIEGÉSZÍTŐK NEVÜKBEN IS BENNE VAN! Vesét pedig nem károsít. Szteroidok igen! Sajnálom hogy hosszúra sikerül de muszály ezeket tisztázni. Volt még 1 válasz amin én is jót derültem:) hogy ezek tartalmaznak olyan dolgokat amitől megnősz és alapból nem nőnél meg.Nos:) ha naponta 200G cht viszel be rizsből ez az átlagos adagod maradsz ugyanabban a súlyban ezt megnöveled 400G ra valószinűleg testesetsz majd nem? pedig csak Rizst kajálsz és mégsme megy tönkre a veséd!!!! uganyez a tápkiegeknél pluszt adsz a kajádhoz semmiféle mellékhatást nem várhatsz!Allergiás lehetsz de azt a háziorvosoddal egyeztesd vagy vidd el neki a dobozod. Köszönöm a türelmet ha végig olvastátok. Sziasztok

2010. márc. 15. 13:47
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ , kedves utolsó válaszoló :)
2010. márc. 15. 14:17
 35/35 anonim válasza:
Háth én ott kezdeném, hogy egy 15 éves fiúnak kondiba sem kéne még járni és majd 17-18 évesen kéne elkezdeni addig csak erösitení, otthon vagy edzésen amit sportol. Majd 17-18 évesen elkzdhezed szedni, am meg nem lesz semmi bajod tőle.
2010. dec. 11. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!