Egy 15 éves fiúnak a tömegnövelő portól lehet akármi baja?
igen lehet, de sajnos, csak pár év múlva derül ki, amikor rákos lehetsz tőle. vagy hormonzavaros.
jobb nem kísérletezni az egészségeddel
Ezt nem teljesen értem, ilyenről még nem hallottam . Rák ? Hormonzavar ? Mitől lennének ezek ? Ilyet vettem :
Így konkrétan, ettől lehet bajom ? Mert nekem az egészségem fontosabb , mint a tömegnövelő, úgyhogy akkor inkább nem veszek , ha bajom lehet tőle. De én úgy tudom , hogy nem lehet.
A tömegnövelő portól mi a szarnak lenne rákos? Ja, mert minden bizonnyal van benne tartósító szer? A boltban kapható összes kaja tele van tartósítószerrel meg egyéb szarral. A tömegnövelő por semmivel sem károsabb, mint a bolti kaják. Sőt, egészségesebb is azoktól szerintem.
Hormonzavar. Inkább ne is írj ide, ha nem tod mit tartalmaznak ezek a porok. Hormonzavara annak lesz, aki doppingol és felborul az egyensúly,d e az teljesen más tészta. A tömegnövelő poroktól semmi hormonzavarod nem lesz.
semmi haod enm lesz, szedd csak, aztán ha bajod lesz, ne csodálkjozz, ..
gondolod, ha rendesen( pont elég kalória, vitamin , zöldség, rost stb,) eszel és sportolsz, akkor még ez is kell? minek, hogy olyan legyél, ami enélkül nem lennél? hogy a fenébe ne lehetne mellékhatása... valamit caak csinál a szervezeteddel, ami normál úton nem következik be, vagy nem????
Káros -e x táplálék kiegészítő? A hülyeség káros. A táplálékkiegészítők könnyen emészthető koncentrált élelmiszerek, vagyis kaja. Semmi károsat4 nem tartalmaznak.
Van-e mellékhatása x táplálékkiegészítőnek? A táplálékkiegészítő élelmiszer, annyi mellékhatása van mint bármely élelmiszernek, vagyis semennyi4. Természeten lehetsz egyes alkotóelemekre allergiás, de ez nem a termék hibája!
Na te is nagy szakértő vagy a témában!
Igen valamit csinál a szervezettel ami éhezés esetén nem következik be, kalóriát biztosít idióta, mint a hús, rizs, krumpli ilyenek. Csak ez koncentrált és gyorsan fölszívódó formában. Ez táplálékkiegészítő, kiegészíted vele a napi kalóriabeviteled, gyors és egyszerű, edzés után praktikus.
Ha elolvasnád az összetételét magad is rájöhetnél, de csak itt pampogsz 0 tudással, mintha közöd lenne a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!