Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves fiúnak a tömegnöve...

Egy 15 éves fiúnak a tömegnövelő portól lehet akármi baja?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy ezek elvileg csak koncentrált élelmiszerek és elvileg semmilyen jellegű mellékhatása nem lehet , de gondolom ezeket felnőttekre szabva írják ki. Itt most nem érdekelnek , akik szerint hülyeség a tömegnövelő por . Csak az érdekelne , hogy elvileg lehet-e tőle egészségügyi problémám . Előre is köszönöm :)
2009. júl. 1. 21:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy tom, hogy a tömegnövelő porok fiatal korban is szedhetőek. A kreatinra mondták, hogy 16 év alatt azt nem ajánlatos szedni.
2009. júl. 1. 21:21
 2/35 anonim ***** válasza:
28%

igen lehet, de sajnos, csak pár év múlva derül ki, amikor rákos lehetsz tőle. vagy hormonzavaros.

jobb nem kísérletezni az egészségeddel

2009. júl. 1. 21:23
 3/35 A kérdező kommentje:

Ezt nem teljesen értem, ilyenről még nem hallottam . Rák ? Hormonzavar ? Mitől lennének ezek ? Ilyet vettem :

[link]

Így konkrétan, ettől lehet bajom ? Mert nekem az egészségem fontosabb , mint a tömegnövelő, úgyhogy akkor inkább nem veszek , ha bajom lehet tőle. De én úgy tudom , hogy nem lehet.

2009. júl. 1. 21:27
 4/35 anonim ***** válasza:
72%

A tömegnövelő portól mi a szarnak lenne rákos? Ja, mert minden bizonnyal van benne tartósító szer? A boltban kapható összes kaja tele van tartósítószerrel meg egyéb szarral. A tömegnövelő por semmivel sem károsabb, mint a bolti kaják. Sőt, egészségesebb is azoktól szerintem.

Hormonzavar. Inkább ne is írj ide, ha nem tod mit tartalmaznak ezek a porok. Hormonzavara annak lesz, aki doppingol és felborul az egyensúly,d e az teljesen más tészta. A tömegnövelő poroktól semmi hormonzavarod nem lesz.

2009. júl. 1. 21:27
 5/35 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Ez nem mas mint feherje, ami a tojasban es mas elelmiszerekben is megtalalhato. Nyugi, nem lesz tole semmi bajod, sokan azt mondjak, hogy nem fogsz tole noni, de ez egy hulyeseg.Ez sokkal egeszsegesebb, mintha zabalnad a sok chipset meg egyeb marhasagot. (En is szedem, 16 eves vagyok.)
2009. júl. 1. 21:34
 6/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :)
2009. júl. 1. 21:38
 7/35 anonim ***** válasza:
24%

semmi haod enm lesz, szedd csak, aztán ha bajod lesz, ne csodálkjozz, ..

gondolod, ha rendesen( pont elég kalória, vitamin , zöldség, rost stb,) eszel és sportolsz, akkor még ez is kell? minek, hogy olyan legyél, ami enélkül nem lennél? hogy a fenébe ne lehetne mellékhatása... valamit caak csinál a szervezeteddel, ami normál úton nem következik be, vagy nem????

2009. júl. 1. 21:40
 8/35 anonim ***** válasza:
29%
az én pasim, egy volt bokszokló ilyesmiket forgalmaz most, ebből él, de ő bezzeg nem szedi... én csak ennyit tudok., edz , mozog ( mwg szexel)kértem tőle a fiamnak és azt mondta inkább ne egyen ilyesmit
2009. júl. 1. 21:43
 9/35 anonim ***** válasza:
65%

Káros -e x táplálék kiegészítő? A hülyeség káros. A táplálékkiegészítők könnyen emészthető koncentrált élelmiszerek, vagyis kaja. Semmi károsat4 nem tartalmaznak.

Van-e mellékhatása x táplálékkiegészítőnek? A táplálékkiegészítő élelmiszer, annyi mellékhatása van mint bármely élelmiszernek, vagyis semennyi4. Természeten lehetsz egyes alkotóelemekre allergiás, de ez nem a termék hibája!

2009. júl. 1. 22:01
 10/35 anonim ***** válasza:
49%

Na te is nagy szakértő vagy a témában!

Igen valamit csinál a szervezettel ami éhezés esetén nem következik be, kalóriát biztosít idióta, mint a hús, rizs, krumpli ilyenek. Csak ez koncentrált és gyorsan fölszívódó formában. Ez táplálékkiegészítő, kiegészíted vele a napi kalóriabeviteled, gyors és egyszerű, edzés után praktikus.

Ha elolvasnád az összetételét magad is rájöhetnél, de csak itt pampogsz 0 tudással, mintha közöd lenne a témához.

2009. júl. 1. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!