Egy 15 éves fiúnak a tömegnövelő portól lehet akármi baja?
A nevében is benne van Tomegnovelo,
Szerinted mitol novekedik a tomeged, ha nem attöl, hogy ez a por serkenti a hormontermelést, vagy esetleg hozzáadott hormont is tartalmaz, hogy felgyorsítsa a sejt megujulást?
Ráadásul horror ára van!!!
Vegyél inkább csirkemellet, és egyél sok tojást kevés sárgájával!!Friss zöldségsalátákkal!!
Finomabb is és egészségesebb is!!
Konditerem helyett meg menjél el kömuves mellé téglát pakolni, jobb mint a konditerem, és még neked fizetnek!!
Ez már komédia.
15:58-as te most nem tudsz olvasni? Nehéz volt az 1. elemi?
Vagy b@szol az egészre, beírtál valami okosságot, anélkül, hogy elolvastad volna az előzményt? Olvasd már el 2-3 válasszal ezelőtt mit írtak. Nincs ebben hormon. Úgy növeli a tömeged, hogy gyorsan fölszívódó élelmiszer, kalória.
Horror ár. Ilyen árak vannak. 10 kiló csirkemellnek nincs horror ára?
Annyiban van ráció, hogy kezdő szinten egy jó étrenddel is tudsz sokat fejlődni táplálékkiegészítők nélkül.
Nem most lesz majd bajod ezektol a dolgoktol hanem 6-8 év mulva, majd emlékezz akkor erre amit írtál!
Volt egy haverom kozépiskolába eljutott olyan szintre a gyurásban, hogy tesi órán már ulo helyzetbol egyenes nyujtott lábbal 2 kézzel felhuzta magát a földröl lábsegítslg nélköl, a kötélen a tetejéig és végig nyujtott lábakkal vissza is engedte magát.
Most dializisre jár, mert tönkrementek a veséi..
az ár szerintem relatív,
én inkább költök havi 12 ezret: kondibérletre (3ezer), vitaminokra(2-3ezer), táplálékkiegészítőkre(6-7 ezer), mint hogy eligyam, elcigizzem, el játékgépezzem a kocsmába hétvégenként mint sok idióta ember társam, ismerősöm
Imádlak titeket !! Rég röhögtem ennyit :D :D :D
Magyarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!