Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 15 éves fiúnak a tömegnöve...

Egy 15 éves fiúnak a tömegnövelő portól lehet akármi baja?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy ezek elvileg csak koncentrált élelmiszerek és elvileg semmilyen jellegű mellékhatása nem lehet , de gondolom ezeket felnőttekre szabva írják ki. Itt most nem érdekelnek , akik szerint hülyeség a tömegnövelő por . Csak az érdekelne , hogy elvileg lehet-e tőle egészségügyi problémám . Előre is köszönöm :)
2009. júl. 1. 21:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
Istenem... mennyi idióta van itt (persze tisztelet a kivételnek). Srác én csak annyit mondok... egyed nyugodtan. Ez ugyan olyan kaja mint bármi más. Ne hagyd hogy pár idióta bekavarjon aki keveri a szteroidokkal.
2009. júl. 2. 15:10
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Végigolvastam mindet, és egyértelműen az a véleményem nekem is h semmi bajom nem lesz tőle . Köszönöm.
2009. júl. 2. 15:12
 23/35 anonim ***** válasza:
6%

A nevében is benne van Tomegnovelo,

Szerinted mitol novekedik a tomeged, ha nem attöl, hogy ez a por serkenti a hormontermelést, vagy esetleg hozzáadott hormont is tartalmaz, hogy felgyorsítsa a sejt megujulást?

Ráadásul horror ára van!!!

Vegyél inkább csirkemellet, és egyél sok tojást kevés sárgájával!!Friss zöldségsalátákkal!!

Finomabb is és egészségesebb is!!

Konditerem helyett meg menjél el kömuves mellé téglát pakolni, jobb mint a konditerem, és még neked fizetnek!!

2009. júl. 2. 15:58
 24/35 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom , hogy fogalmad nincs a dologról . Hormon ? Te hülye vagy . Ebben szénhidrát meg fehérje vagy. Azt meg ne akard megmondani , hogy mit csináljak , mert ha kondizni akarok akkor azt fogom csinálni . Amúgy meg ha ennyire érdekel , dolgozom a nyáron .
2009. júl. 2. 16:03
 25/35 anonim ***** válasza:

Ez már komédia.

15:58-as te most nem tudsz olvasni? Nehéz volt az 1. elemi?

Vagy b@szol az egészre, beírtál valami okosságot, anélkül, hogy elolvastad volna az előzményt? Olvasd már el 2-3 válasszal ezelőtt mit írtak. Nincs ebben hormon. Úgy növeli a tömeged, hogy gyorsan fölszívódó élelmiszer, kalória.

Horror ár. Ilyen árak vannak. 10 kiló csirkemellnek nincs horror ára?

Annyiban van ráció, hogy kezdő szinten egy jó étrenddel is tudsz sokat fejlődni táplálékkiegészítők nélkül.

2009. júl. 2. 16:12
 26/35 anonim ***** válasza:
6%

Nem most lesz majd bajod ezektol a dolgoktol hanem 6-8 év mulva, majd emlékezz akkor erre amit írtál!

Volt egy haverom kozépiskolába eljutott olyan szintre a gyurásban, hogy tesi órán már ulo helyzetbol egyenes nyujtott lábbal 2 kézzel felhuzta magát a földröl lábsegítslg nélköl, a kötélen a tetejéig és végig nyujtott lábakkal vissza is engedte magát.

Most dializisre jár, mert tönkrementek a veséi..

2009. júl. 2. 16:18
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy kinek hány % jo válasz van a neve mellett, nem jelent semmit!! Beregisztrálok egy email címmel kérdéseket teszek fel és pozitivat nyomok magamra, egybol lehetne nekem is 100% om de még akár 200 is. :D
2009. júl. 2. 16:20
 28/35 anonim ***** válasza:
52%

az ár szerintem relatív,

én inkább költök havi 12 ezret: kondibérletre (3ezer), vitaminokra(2-3ezer), táplálékkiegészítőkre(6-7 ezer), mint hogy eligyam, elcigizzem, el játékgépezzem a kocsmába hétvégenként mint sok idióta ember társam, ismerősöm

2009. júl. 2. 16:23
 29/35 anonim ***** válasza:
A google mindent felhoz, még lehet hogy az én honlapomat is amit azért készítettem mert meg szeretnék élni abbol hogy tápporokat árulok!! Szerintem jobban teszed ha beszélsz igazi sportolókkal, és beszélsz táplákozás szakértökkel, biológiatanárokkal, stb mindenkinek begyöjtöd a véleményét, és azok szerint mérlegelsz!
2009. júl. 2. 16:27
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Imádlak titeket !! Rég röhögtem ennyit :D :D :D

Magyarok :D

2009. júl. 2. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!