Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tanulhatnám meg gyorsan...

Hogyan tanulhatnám meg gyorsan és egyszerűen a spárgát?

Figyelt kérdés
15 éves vok és meg szeretném tanulni a spárgát, nyújtom a lábam, de nem nagyon megy. Vmi jó módszer?
2009. jún. 29. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
A spárgát nem lehet tanulni te agyoniskolázott (már bocsi) Az egy idő után, főleg ilyen fiatalon le fog menni kellő nyújtással .
2009. jún. 29. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Óh...akkor a szerkesztő azt a tanulhatnám-ot javítsa át csinálhatnám-ra. Köszönöm szépen.
2009. jún. 29. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Hosszú hónapokon át kell nyújtani, minden nap egy kicsit. Erőltetni nem szabad.
2009. jún. 29. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteget nyújts! Hajolgass zárt, nyújtott lábbal előre, hátülésben előre, oldalra, egyik láb elől hajolgatás, terpeszben. ha valaki óvatosan hátulról segít az jó. Óvatosan! én anno úgy tanultam meg, de ha sokáig nem gyakorolom, nem tökéletes, viszont kellé bemelegítéssel az lesz. Sok sikert!!
2009. júl. 14. 01:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én elég hajlékony lány vagyok és már 1,5 éve tudok spárgázni(10,5 éves vagyok)sokat nyújtassz a lábadra és ha megállsz terpeszbe próbálsz egyre jobban lemenni..Ha jársz RSG-re(Ritmikus sport gimnasztika)-ra sok mindent megtanulhatsz pl: Kézenállás,bogni,bogni hátra,spárga.Ha 6 hónap után nem bírod megcsinálni a spárgát lenyomnak.Ezután már megtudod csinálni.Csak vigyázni kell a szalagokra.
2009. júl. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!