Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kézi súlyzókkal mi a tapasztal...

Kézi súlyzókkal mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Szabványméret a tárcsákban lévő lyuk, vagy minden típus csak a sajátjához jó? A teszkós súlyzórúdra rá tudok rakni más márkájú súlyt?

2012. máj. 26. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismereteim szerint kétféle szabványméret van súlyzóknál. 30 mm-es rúdvégű és 50 mm-es rúdvégű. Mindegyik 30 mm-eshez jók a 31 mm belső furattal rendelkező tárcsák és ugyanígy az 50-eshez az 51 mm-es tárcsák. A teszkóban én még csak 30 mm-es rudakat és 31 mm-es tárcsákat láttam, de attól még lehet más is természetesen. Remélem segítettem.
2012. máj. 26. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah, és nem csak a sajátja jó. Bármilyen gyártó azonos méretű tárcsáját vagy rúdját használhatod.
2012. máj. 26. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, erre voltam kíváncsi
2012. máj. 27. 02:09
 4/4 anonim ***** válasza:
A Teszkós (amit én láttam) az nem 30-50mm-es(az 50es az profi versenyzőknek való nem átlagembereknek) a teszkós 24mm-es te 30as is rá tudod rakni csak jól rá kell szorítani raksz egy 24mm-eset aztán mondjuk 2 30asat +még egy 24mmeset mindkét oldalra és máris tudod használni
2012. máj. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!