15 éves, elég vékony lányként nem néznének ki a konditeremből?
Szia!
De... le is néznének. A konditerem tele van koxos keményekkel, akik azt hiszik, hogy mert van 50-es karuk már erősek. Nyugodtan menj konditerembe...nem kell azzal foglalkozni, hogy mit mondanak. Menj be, menj egy külön géphez és edz magadnak. Ne foglalkozz senkivel.
16/F
Senki nem nézne ki, nyugodtan menj le terembe és ne félj a súlyzóktól, azoktól leszel formás. Úgy értem, hogy ne csak a gépeket használd, hanem az egykezes és kétkezes súlyzókat.
Tömegnövelő étrend kellene még mellé, hogy legyen miből táplálni az izmokat. Napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és lányoknál 3-4g*testtömegkg szénhidrát.
Egyik miatt sem néznének hülyének, én is oylan voltam mint egy fogpiszkáló mikor kezdtem, mégsem nézett ki senki.
Nem azért járunk terembe hogy azt nézzük ki hogyan néz ki, hanem hogy fejlődjünk, hidd el megvan ott mindenkinek a saját baja, nem veled fognak foglalkozni, plusz mindenki elkezdte valahol, senki sem kidolgozva született.
Viszont ha már ittvagy Montez rotátorköpenysérülés utánra valami tipp?
Menjél csak, egy kis átmozgató edzés jót fog tenni. Persze csak fokozatosan és óvatosan. Beszélj egy edzővel egy egyéni edzéstervről és a gyakorlatok helyes végrehajtásáról. Jól írták az előttem szólok, fontos az étrend is, és a súlyzós edzés is.
Nem fog senki kinézni, hidd el nekem. Sőt, a normálisabbak még segíteni is szoktak a gyakorlatoknál.
mr.flash, nekem is volt ilyen sérülésem, én pihentettem egy ideig, majd több hétig csak kisebb súlyokkal edzettem. De vannak rá gyakorlatok, ezeket kellene végezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!