Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt milyen diétával/...

1 hónap alatt milyen diétával/+ mozgással lehet lapos hasat + feszes combot és feneket elérni?

Figyelt kérdés
Tehát:egy hónapom van(ezt tűztem ki magamnak).(csütörtök van)jövőhét kedden beiratkozok egy edzőterembe.ezenkívül kocogok és görizek.Most:18/l,165cm,61kg.A hasam szeretném ha laposabb lenne és a fenék/combtájékon feszesebb.Mit csináljak az edzőterembe?Milyen diétát ajánlotok / milyen ételeket fogyasszak / milyeneket ne?

2012. máj. 24. 23:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen, eredetileg vmi ilyen válaszra számítottam.A bajom a betartásával annak amit leirtál,hogy nem egyedül élek és nem is magamnak készítem pl az ebédet..ami jó magyar háziasszony módra(édesanyám) elég sűrűn nehéz és zsíros,és ha nem eszek vagy keveset akkor "nemízlett.." amugy tudom h a súlyom átlagos,de nekem nem is azzal van a bajom hanem a feszességgel meg a pocimmal - ami nem akkora h megkérdezzék terhes vagyok-e, de mégiscsak van:). nem akarok 40kg lenni, max 56-57, de mivel a jó alak nem egyenlő azzal hogy hány kiló vagyok, így nem is igazán arra megyek.remélem nem megbánni fogom,és valahogy betudom tartani!másképp, ha leveseket meg nemtom miket írtál akarnék enni meg csak a kondiba a semmmiért izzadni akkor nem kérdeztem volna meg h mi az észerű:) mégegyszer köszi!
2012. máj. 25. 01:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Father*** már jól leírta mit kell tenni, de itt van egy link, hogy kell kinézni egy szálkásító diétának: [link]
2012. máj. 25. 06:19
 13/15 anonim válasza:
elöszőr az emésztésedet,vagyis az étkezésedet kell rendberaki.ez azért kell ,hogy elkerüld a jo-jo effektust.ez 2,3 hét.5 xkell enned 1nap,szénhidratot hanyagold,fehérje szükséges,mert elsorvadsz,folyadék....a neten van egy csomo edzésterv.kardi az fontos,ne hagy ki.
2012. máj. 25. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt ?!?! Semmivel.
2012. máj. 25. 21:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Még valaki aki szerint "egyhónap alatt semmivel"? :D lagalább elolvasnátok az előzményeket...*már javítottam;)
2012. máj. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!