Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt érhető el...

Mennyi idő alatt érhető el kemény munkával a kockahas?

Figyelt kérdés
Én már egy hónapja nagyon keményen eddzek a hasamra, de sajnos nem látok olyan nagy változást mint amit vártam, de azért természetesen fejlődtem. Ez normális?
2012. máj. 24. 19:32
 1/7 dirtboy ***** válasza:

a zsír takarja a hasizmod ezért nem látszik.

írd be a keresőbe hogy kocka has és máris kapsz egy rakás választ arra hogy hogy érheted el a kockás hasat.

2012. máj. 24. 19:34
 2/7 A kérdező kommentje:
egy deka zsír sincs rajtam, tökéletesen tudok mindent hogy hogyan érhetem el, de nem is ez volt a kérdés, hanem hogy nagyjából mennyi idő alatt lehet jó eredményt elérni
2012. máj. 24. 19:36
 3/7 dirtboy ***** válasza:
nem tudom hogy mennyi idő
2012. máj. 24. 19:40
 4/7 Diego105 ***** válasza:
Eddzél kitartóan, táplálkozz helyesen, és az eredmény jönni fog!Pontos időt nem lehet megmondani, hiszen van aki gyorsabban fejlődik, van aki lassabban, de szerintem ha minden rendben van, 3-4 hónap alatt már elkezdenek kirajzolódni a kockák körvonalai, de csak akkor ha tényleg nincs rajtad semmi zsír. Sok sikert!
2012. máj. 24. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha egy deka zsír nincs rajtad és nincs kocka hasad akkor te valami csodabogár vagy. Ha tanulmányoznád egy picit az emberi tested akkor tudnád, hogy alapból kocka a hasa mindenkinek, ez védi a belsőszerveket a sérüléstől.

meg mielőtt normális kocka hasat szeretnél akkor előbb úgy edz, hogy van rajtad zsír, mert az segít az izomnövekedésben, és ha utána lefogysz sokkal szebb lesz a hasizmod(nekem nem annyira kell, hogy látszódjanak a kockák, inkább az a lényeg, hogy bírja a kapott ütéseket)

elég érdekes, hogy a 20. század előtt nem volt jelentősége a kocka hasnak, most meg mindenki az akar.

2012. máj. 24. 20:24
 6/7 dirtboy ***** válasza:

az elején jót írtál az oks de ez oltári baromság,ezt töröld a memóriádból.

/meg mielőtt normális kocka hasat szeretnél akkor előbb úgy edz, hogy van rajtad zsír, mert az segít az izomnövekedésben/

2012. máj. 24. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha edzel,meg fog látszódni...egyre szebb lesz a hasad,az alja egyre laposabb,és a felső kockák is elkezdenek kijönni.:) Sok sikert!

fé év-6 hónap-akkor nézzed majd meg.:)))

2012. máj. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!