Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz mennyiségének...

Fekvőtámasz mennyiségének növelése?

Figyelt kérdés

Hali, azt szeretném megkérdezni, hogy ismertek-e valamiféle gyakorlási módszert amivel el lehet érni minimum 100 fekvőtámaszt.

Jelenleg, megy 30db és e mellet tudok 1 kézzel 10(jobbal) 6-7(ballal).

Nem azzal van a baj, hogy izomlázam lesz, hanem azzal, hogy ráunok. Vagyis egy olyan "stratégia" kellene amivel el tudom érni a százat de, nem unok rá(leginkább az okoz problémát, hogy nem tudok minden nap rá összpontosítani).

Szeretném, ha mellékelnétek valamiféle edző tervet is.

De! nem azt akarom, hogy pl. 3 hét alatt összejöjjön hanem akár 1 évet is rá tudnék szentelni, azaz nem sürgős. :)

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! (természetesen megy majd rá a zöld kezecske :) )

2012. máj. 24. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pontosan erről szól! :) Az első két hét szerintem elég könnyű lesz még a legnehezebb szinten is, de utána fokozatosan erősödik, jól ki van találva, amikor elakadsz újra kezded az adott hetet.

2012. máj. 24. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:

tudom, ezt már megtaláltam csak ezzel az a baj, hogy túlságosan is beosztaná a napjaim ezért nem is tudok rá időt szakítani, 2 hónapig csináltam(természetesen amikor volt rá időm) de nem nagyon hozott eredményt. :/

Ez nekem, valahogy nem akart összejönni, ezért is kértem itt segítséget.

2012. máj. 24. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Zenénél csinálod? Mert én nem unom el olyan hamar, ha megy valami, főleg hip hop, Eminem, valami jó ritmusos szám. Azt mondom, akkor lenyomom még a következő refrénig, meg a következőig stb. Meg mondjuk én mindig várom, hogy mennyit bírok és igyekszek megcsinálni a következő tizest.

Gondolom, nem sokat segítettem, de csak ez jutott eszembe.

2012. máj. 24. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hmm, ez nem is rossz ötlet :) Főleg, hogy eddig még nem próbáltam így. Porba cseresznye. :)
2012. máj. 24. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az az! :)) Éld bele magad a jó kis gengszter gettó feelingbe és úgy told mehet ritmusra is meg minden! :))))
2012. máj. 24. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ez lehet megmosolyogtató lesz, de nem érdekel! Kamaszkoromban imádtam a Dragon Ballt a kedvenc mesém volt.

Ott volt egy jelenet, amikor az egyik harcos Vegita edz mint egy megszállott egyedül minden nap, épp fekvőket nyomat, már majdnem besz!r és akkor közben mondja:

Muszáj folytatnom! Még többet edzek! Addig edzek amíg én leszek a legerősebb!

Ha fekvőtámaszozok mindig eszembe jut még most is húszon éves fejjel, és motivál kicsit! :) Az emlékek miatt biztos :))))))

2012. máj. 25. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:

a fekvő közbe megvan a motiváció :) (sajnos nekem is az Anime az xD ez biztos ragályos)

De olvastam, olyat is, hogy nem szabad annyit nyomni amennyit tudsz mert nem haladsz olyan gyorsan mint ha addig nyomnád amíg kényelmesen megy.

2012. máj. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!