Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Horgászengedély kiváltása...

Horgászengedély kiváltása hogyan működik ha még nem volt engedélyem?

Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriába írtam :)
2012. máj. 19. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha még nincs horgászengedélyed, de szeretnél, akkor le kell tenned az állami horgászvizsgát. Ettől nem kell megijedni, nincs egyszerűbb. Van egy kis könyvecske, amit megkapsz bármelyik horgászboltban, el kell párszor olvasnod, az alapismereteket meg kell tanulnod. Eztuán bejelentkezel valamelyik egyesülethez, és levizsgázol. Mondom, nagyon könnyű, olyan kérdések vannak, amit szerintem bárki le tud rakni, aki egy picit is ismeri a horgászdolgokat. Ha valamit nem tudsz, körülbelül megmondják, és átengednek. (5-6 ezer forint különben)

Nagyjából ennyi. Ha 18 év alatt vagy, akkor 14-18-ig egy bottal, azon maximum 3 horoggal horgászhatsz, majd 18 év fölött automatikusan lehet kettő horgászbot, nem kell újra vizsgáznod.

Remélem tudtam picit segíteni.

2012. máj. 19. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!