Horgászengedély? Érden lakok és a dunára szoktam lemenni horgászni (engedélyem nincs). Azt hol és hogy lehet kiváltani? és kell horgászvizsga? és kb mennyibe kerül dunára egy ilyen bérletszerű 15 éves vok?
itt az van hogy az ifi 1400 ft egy évre
ez lehetséges?
ember már fogtam 4 kg os márnát is tavaly de legfőképpen csak keszeg van benne:S de én jobban szeretem a Dunát mint a tavakat
de már 4 éve horgászok rendszeresen a Dunán de halőrrel nem is nagyon találkoztam
ha el is kap elveszi a botom...nem nagy kár mert dunára szar botot viszek
a nevem meg nem mondom meg
sejtésem szerint te a téglagyárnál mész le és ott battafelé mész.....ott vannak a jó helyek
am nem azért nem veszek engedélyt mert köcsög vagyok hanem azért mert nekem suliidőbe nincs idő lejárni horgászni csak gyáron és kora ősszel és sajnos ennyi időre nem lenne sok értelme engedélyt váltani
mondjuk ha lenne ilyen havijegy dunára vagy nemtom akkor azt megvenném de így 4000 ft kb 2 hónapra ..kicsit sok de lehet kiválltom
Kedves Lee!
Mint az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke kérlek, keress meg az erdihorgasz83@freemail.hu címen.
Azt gondolom egyesületünk segít, hogy igazi horgász legyél.
A honlapunkon megnézheted mit teszünk a Dunáért (is). Láthatsz képeket a munkánkról.
Szeretném, ha közénk tartoznál, mint ahogy szeretnénk, ha minden érdi horgász az Érd és Környéke HE tagja lenne.
Jelenleg sokan nem is tudják, hogy az egyedüli igazi érdi egyesület mi vagyunk, habár egyéb, nem érdi egyesületek jegye is váltható.
Üdvözöllek,
Gábor az elnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!