Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászengedély? Érden lakok...

Lee12 kérdése:

Horgászengedély? Érden lakok és a dunára szoktam lemenni horgászni (engedélyem nincs). Azt hol és hogy lehet kiváltani? és kell horgászvizsga? és kb mennyibe kerül dunára egy ilyen bérletszerű 15 éves vok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:25
1 2
 1/13 anonim válasza:
6000 Ft! Igen, kell vizsga, majd kapsz egy tankönyvet, 1000 Ft!
2011. máj. 30. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia Itt körülnézhetsz: [link]

De horgászboltban is érdeklödhetsz, akár a Marlinban ,akár a Spár melletti Horgászcentrumban / [link]

2011. máj. 30. 22:07
 3/13 A kérdező kommentje:

itt az van hogy az ifi 1400 ft egy évre

ez lehetséges?

2011. máj. 31. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem! 1400 a horgász egyesületi tagság, ez nem jogosít horgászatra. De e-nélkül nem válthatsz engedélyt ami 4000 ft egy évre a Duna Ercsi szakaszára. Az Ercsi szakasz a nagytétényi volt hizlaldátol indul és dunaföldvárig érvényes a Duna mindkét partján. Neked ifi engedély egy évre a az Érdi dunára 5400 Ft.
2011. máj. 31. 16:50
 5/13 A kérdező kommentje:
kicsit sokallom ahoz képest hogy hal az viszont alig van...akkor inkább tóra érdemes menni vagy rabsickodni
2011. máj. 31. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Hal az van benne, csak tudni kell megfogni! A 4000-es területi ifi engedély k.ra nem sok! Ez a gond, sokan inkább a könnyebb halfogást válasszák a lavórban. Ezért nem lesz az ilyenekből igazi horgász...
2011. máj. 31. 22:48
 7/13 A kérdező kommentje:

ember már fogtam 4 kg os márnát is tavaly de legfőképpen csak keszeg van benne:S de én jobban szeretem a Dunát mint a tavakat

de már 4 éve horgászok rendszeresen a Dunán de halőrrel nem is nagyon találkoztam

ha el is kap elveszi a botom...nem nagy kár mert dunára szar botot viszek

a nevem meg nem mondom meg

2011. jún. 1. 15:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked!Büszke lehetsz magadra! Nem fizetek ingyen pecázok, de hal az legyen benne. Na ez az igazi bunko hozá állás. Amugy a Duna Érdi szakaszára járok én is, és van benne hal nem kevés csak meg kell tanulni hogy hol és mivel, és lehet hogy normális felszereléssel kell lemenni horgászni. Tavaly több 8+os pontyom volt, a legnagyobb amurom 19kg-os volt. Ja csak nem zsidoskodni kell hanem etetni, és normális felszereléssel horgászni, amihez nem árt az engedély megléte. De te csak menj nyugodtan lavorba pecázni fizesd ki a halat akár naponta az éves dunai engedélyed árát.Ja és én irtam az angedélyt hol tudod megnézni, gondoltam ha megvan eljöhetsz velem, mutatok egy-két helyet és modszert. Örültem hogy végre egy normális fiatal, de kiderült csak egy kis suttyo vagy te is.
2011. jún. 1. 20:33
 9/13 A kérdező kommentje:

sejtésem szerint te a téglagyárnál mész le és ott battafelé mész.....ott vannak a jó helyek

am nem azért nem veszek engedélyt mert köcsög vagyok hanem azért mert nekem suliidőbe nincs idő lejárni horgászni csak gyáron és kora ősszel és sajnos ennyi időre nem lenne sok értelme engedélyt váltani

mondjuk ha lenne ilyen havijegy dunára vagy nemtom akkor azt megvenném de így 4000 ft kb 2 hónapra ..kicsit sok de lehet kiválltom

2011. jún. 2. 12:40
 10/13 Gábor az elnök válasza:

Kedves Lee!

Mint az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke kérlek, keress meg az erdihorgasz83@freemail.hu címen.

Azt gondolom egyesületünk segít, hogy igazi horgász legyél.

A honlapunkon megnézheted mit teszünk a Dunáért (is). Láthatsz képeket a munkánkról.

Szeretném, ha közénk tartoznál, mint ahogy szeretnénk, ha minden érdi horgász az Érd és Környéke HE tagja lenne.

Jelenleg sokan nem is tudják, hogy az egyedüli igazi érdi egyesület mi vagyunk, habár egyéb, nem érdi egyesületek jegye is váltható.

Üdvözöllek,

Gábor az elnök

2011. jún. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!