Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászengedély? Érden lakok...

Lee12 kérdése:

Horgászengedély? Érden lakok és a dunára szoktam lemenni horgászni (engedélyem nincs). Azt hol és hogy lehet kiváltani? és kell horgászvizsga? és kb mennyibe kerül dunára egy ilyen bérletszerű 15 éves vok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
nem értem minek a Dunára engedély. Természetes víz, ami ráadásul Kelet-Európa egyik legnagyobbja, és egy tengerbe torkollik, ami közvetve kapcsolódik a földközi tengerhez, így 2 óceánhoz is. ennyi erővel kiadhatnának horgászengedélyt az egész Atlanti-óceánra nincs annyim h megfizessem az ilyen jegyeket meg engedélyeket, csatornára járok, meg ilyen kis természetes tavakra amik még úgy ahogy megvannak a környéken. undorító kapitalizmus ez, hogy még jobban kiforgathassák az embert a pénzéből. legközelebb jöhet a horgászbot engedély, mert a halak elleni fegyvernek minősül, mi? :@@
2012. máj. 2. 19:33
 12/13 A kérdező kommentje:

egyetértek :D én is rájöttem és engedély nélkül járok

halakat visszadobom úgyhogy nagy kárt se okozok

2012. máj. 3. 16:25
 13/13 hesber válasza:
8-as válaszadó..én zsidó vagyok és van éves engedélyem a dunára...szal ez a zsidózás nem tudom....inkább mond el Érden hova érdemes járni a Dunára, mert nem nagyon tudom sőt azt se nagyon tudom, hogy hol lehet lemenni:)))))
2015. jan. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!