Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőterem? (többi lent)

Edzőterem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lány vagyok és már voltam konditerembe, de olyan rossz mert úgy érzem h mindenki engem figyel hála jó istennek nem vagyok kövér átlagosnak mondanám magam szeretnék feszesedni főleg popsi terén és pl vannak olyan gyakorlatok amikor puccsítani kell :/ :( pl ennél a gyakorlatnál meg a döntött törzsű evezésnél

[link]

nagyon rosszul érezném magam főleg h rengeteg pasi jár oda :/ és ne jöjjetek azzal h úgy is azért mennek h edzenek bármit is mondtok úgy is megnézik a seggem :/ és gondolják magukba h nincs is jó segge mit puccsit ez volt múltkor is mikor lementem :/ én meg rosszul érzem magam amikor méregetnek.

2012. máj. 19. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ok, de mi a kérdés? :)
2012. máj. 19. 18:23
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi ne haragudjatok na a kérdés h győzzem le ezt az egész !? Hogy ne feszengjek ennyire ?
2012. máj. 19. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne foglalkozz vele. Nyilván, ha jó feneked van, akkor megnézik, ha meg nem így lenne akkor az zavarná a csajokat..)
2012. máj. 19. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy mit gondolnak? :D Nincs jó segge... hát majd lesz, azért jársz oda, nem? :D Esetleg menj másik terembe, vagy vigyél magaddal valami hímneműt elrettentésül.

De ez sajnos ezzel jár, itt, Tunyaisztánban ritkaságszámba megy, ha egy lány konditerembe jár, pláne, hogy nem csak futópad+lágnyitogatás+hasazás napestig, hanem pl. evezés, lórúgás is van a programjában, tehát nem kamuedz. Ugye? :D Az ilyen lány nem csoda, hogy vonzza a pillantásokat.

Vagy amikor pucsítani kell, pucsíts a fal felé.

2012. máj. 19. 18:29
 5/8 A kérdező kommentje:
:D puccsítanék a fal felé ha lenne" XD de mindenhol tükör van :/:D
2012. máj. 19. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez minden edzőteremben így van. Akinek jó alakja van, azt megnézik, nyilván tetszik nekik amit látnak.

Nálunk például ha valamelyik jó alakú lány csinál mondjuk egy hasonló gyakorlatot feszes ruhában, észrevehetően megáll egy pillanatra az élet az edzőteremben a férfiaknál:)))

De te meg ne foglalkozz másokkal, csináld csak rendesen, ne törődj másokkal. Gondolj bele, ha te meg egy jó izmos, szimpatikus hapsit látsz lent, nem nézed meg? őszintén.

Örülj, hogy jó alakod van, ennyi.

2012. máj. 19. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:

persze h megnézem ha van egy jó testű srác de nem annyira mondjuk mint ők minket

könnyű azt mondani h nem kell foglalkozni velük :/ de még is

utálom h ha bámulnak és tudom h nincs jó fenekem és így iszonyatosan zavar :@

2012. máj. 19. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hozzánk a többség edzeni jár, ha netán betéved 1-2 sutyerák telefonálni meg dumálni akkor a többség kiküldi..
2012. máj. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!