Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés: szteroid elkezdése?

Testépítés: szteroid elkezdése?

Figyelt kérdés

sziasztok,

pár szó magamról: 18éves vagyok, lassan 3 éve foglalkozom a testépítéssel, eleinte komolytalanul vettem, nem figyeltem a táplálkozásra, és az edzéstervem se volt hibátlan.

Aztán hamar rájöttem, hogy ha eredményeket akarok elérni, akkor oda kell tennem magam. Ezért grammra pontosan étkeztem, mindig figyeltem, hogy időben egyek, az edzéseim jól megtervezettek, intenzívek voltak, heti egy edzés/izomcsoport.

Kiegészítőkön se spóroltam, sok mindent használtok/tam: glutamin, bcaa, fehérje, tömegnövelő, omega3, vitaminpakk, arginin, NO fokozók, többféle kreatin, etc.etc.

Áttörő hatást egyik sem produkált, ami nem is meglepő, hisz nem csodaszerek ezek, de azért egy komoly kreatintól azért vártam volna valami érezhető hatást, esetleg fejlődést erőben, vagy legalább tömegben, ezek nem nagyon következtek be, csak minimálisan.

Amikor elkezdtem, 2009.szeptemberében 59kg voltam. lassacskán növekedtem, eleinte sokat kardióztam, féltem, a bezsírosodástól, aztán rájöttem, hogy szálkásság nem tartható meg tömegelés alatt, így megemeltem a ch-t, levettem a kardióból, és növekedésnek indultam.

Most május elején 108kg voltam, kissé zsíros formával. 2 hete kezdtem el diétát, július végére 86-90kg a cél, formától függően.

a kérdésem az lenne, hogy ősszel érdemes lenne-e belevágnom egy szteroid kúrába. sokat olvasgattam, semmiről nincs egyértelmű vélemény, ami nem is meglepő, mert mindenkire másképp hat. valami gyengébb szerrel kezdenék, félek a mellékhatásoktól, nem szeretnék az egészségemmel játszani.

ne kezdjetek azzal dobálózni, hogy komolytalan vagyok, meg legyek türelmes, egyek jól, etc.etc.

az életvitelem szinte hibátlan, teljesen úgy élek mint egy versenyző testépítő. nem járok bulizni, nem iszom alkoholt, 3óránként kajálok, még moziba is berakok táskámba egy adag zabos fehérjét, szóval nincs baj az elhivatottsággal.

versenyzés is megfordult a fejemben, ha olyan lesz a forma, hogy szégyenkezés nélkül színpadra állhatok.

KÉREM OLYANOK ÍÍRJANAK VÉLEMÉNYT, AKIK TAPASZTALTAK EBBEN A TÉMÁBAN, MINDENFÉLE TUDÁLÉKOS TUDATLAN NE KEZDJEN EL OKOSKODNI, OLTOGATNI!

köszönöm!

2012. máj. 16. 23:08
1 2
 11/15 kakaós bögre ***** válasza:
sose szedj valamit orálisan ha injektálni is lehet.
2012. máj. 17. 22:58
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és akkor mit ajánlanátok első használatra? sokan mondják, hogy decát, sustát, vagy winstrolt érdemes először kipróbálni. mit gondoltok? melyikből lehet nagy eséllyel eredetit kapni?
2012. máj. 18. 19:07
 13/15 anonim ***** válasza:

decából 0 sustából 0 winstrolból 0 az esély

inkább valami más után néznék pl Testosteron depo vagy boldenon ezekből vannak jók

2012. máj. 18. 21:03
 14/15 A kérdező kommentje:

olvastam a kérdéseidet cpgyurma a boldenonról, ezekszerint te próbáltad is?

nagyon sok rémtörténetet hallani ezekről, hogy kinek milyen baja lett tőle, igazából én is féltem az egészségemet, főleg, hogy ilyen fiatal vagyok, de az érme másik oldalán meg ott van rengeteg ember akik tolnak ezt-azt, és fejlődnek mint a gomba, semmi mellékhatást nem tapasztalnak magukon (egyelőre), aztán jó eljátszadozni a gondolattal, hogy ugyan miért ne tartozhatnék én is közéjük, lehet nem lenne semmi bajom, csak bele kéne vágni. nagy dilemma...

2012. máj. 19. 00:34
 15/15 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=wEGkZ4gzkCQ

Kérdező.Ezt neked!

Nem tudom hogy ki próbáltad-e,és versenyzel.

2018. jan. 10. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!