A tömegnövelők elősegíthetik a cukorbetegség kialakulását? Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Valahol ezt hallottam,mivel tele vannak cukorral,szénhidtráttal stb...2012. máj. 15. 21:29
11/12 Zakathol válasza:
Amit kerülni, kell az a magas inzulincsúcsok a vérben. Ezeket a nagy mennyiségű magas glikémiás indexű cukrok okozzák.
Általános alapelv, hogy mind tömegeléskor, mind pedig szálkásításkor törekedni kell a vér egyenletes inzulinszintjére, így a szervezet folyamatosan kapja a tápanyagot. Ezt alacsony glikémiás indexű szénhidrátokkal lehet biztosítani.
Az edzés utáni turmix egy kivételes eset, amikor szükség van a magas inzulinszintre, de ekkor azért nem okoz bajt, mert a sejtekben energiahiány van, így fel tudják használni a sok szénhidrátot a vérben.
12/12 anonim válasza:
Sajnos a tömegnövelők általában nagyon sok cukrot tartalmaznak. Edzés után valóban jó, de a nap többi részében nem fogyasztanám. Tudok ajánlani egy cukormentes tömegnövelőt, vagyis inkább étkezést helyettesítőt ami nekem bevált. Keress rá: Multiforce Nutrition Premium Mass. Elég pénztárca barát, ami hosszú távon igen jó. Szerintem neked is segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!