Scitech whey 100% protein pro-t mennyi vizben?
Ma érkezett meg az ötkilós veder. A csomagolásán az áll, hogy egy adagot 250ml vizben kell feloldani. Ezt mennyire fontos betartani?
Eddig csak fekvőtámaszokat végeztem kétnaponta (kb 10*10-et 40-50 perc alatt), hamarosan elkezdek konditerembe járni. Laikus becslésem szerint még jóidejig nem lesz szükségem 1-nél több adagra naponta, de számomra kényelmesebb lenne, ha 300-400ml-ben oldanék fel egyet, igy nem kell vinnem magammal külön vizet...
Abból lehet-e gond, hogy egyszerre több adagot oldok fel es tárolok shakerben max 2 napig, amig elfogyasztom..?
Köszönöm előre is a válaszokat!
/Laikus becslésem szerint még jóidejig nem lesz szükségem 1-nél több adagra naponta/
ezt nem becsülni kell hanem ki számolni
fel oldhatod 3-4 deciben is.
Abból lehet-e gond, hogy egyszerre több adagot oldok fel es tárolok shakerben max 2 napig, amig elfogyasztom..?
igen lehet,mielőtt fogyasztani akarod előtte keverd be
Szerintem nem véletlenül írták a 250ml vizet. Bár nem vagyok nagy ász ilyen téren, de gondolom így szívódik fel a leggyorsabban. És mivel edzés után gyorsan kell a fehérje, szerintem fogadd meg a leírt mennyiséget. Bár az az 50-100ml szerintem nem oszt, nem szoroz. Nehogy belehalj fél liter vízbe amit magaddal kell cipelni...
Második kérdést nem is igazán értem. Miért akarsz 1 napon 2 adagot bekeverni? Csak minden második napon van víz? Nem vagyok biológus, sem fehérje prof. de a nyakamat teszem rá hogy ha 1 napig állni hagysz egy adagot az már nem ugyanazt a hatást fejti ki -jobb esetben-. Rosszabb esetben még többet rongál mint használ (bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos...)
Köszönöm a segitséget, megy a zöld kéz!
Kis lakásban csak egy ruhásszekrény felső rekeszén találtam helyet az öt kilós bödönnek, elég macera naponta elővenni, ezért gondoltam, hogy kikeverek egyszerre 2-3 adagot. De azóta rájöttem, hogy a tuti megoldás elkülöniteni egy részét egy kisebb dobozba amit majd hetente ujratöltök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!