Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Scitech whey 100% protein...

Scitech whey 100% protein pro-t mennyi vizben?

Figyelt kérdés

Ma érkezett meg az ötkilós veder. A csomagolásán az áll, hogy egy adagot 250ml vizben kell feloldani. Ezt mennyire fontos betartani?

Eddig csak fekvőtámaszokat végeztem kétnaponta (kb 10*10-et 40-50 perc alatt), hamarosan elkezdek konditerembe járni. Laikus becslésem szerint még jóidejig nem lesz szükségem 1-nél több adagra naponta, de számomra kényelmesebb lenne, ha 300-400ml-ben oldanék fel egyet, igy nem kell vinnem magammal külön vizet...

Abból lehet-e gond, hogy egyszerre több adagot oldok fel es tárolok shakerben max 2 napig, amig elfogyasztom..?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. máj. 14. 19:12
 1/9 dirtboy ***** válasza:

/Laikus becslésem szerint még jóidejig nem lesz szükségem 1-nél több adagra naponta/

ezt nem becsülni kell hanem ki számolni

fel oldhatod 3-4 deciben is.

Abból lehet-e gond, hogy egyszerre több adagot oldok fel es tárolok shakerben max 2 napig, amig elfogyasztom..?

igen lehet,mielőtt fogyasztani akarod előtte keverd be

2012. máj. 14. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindegy mennyi vízben iszod, nem számít. Ne vidd előre bekeverve. Rakd shakerbe a port, majd edzés után teszel hozzá vizet és kész.:)
2012. máj. 14. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Miert rossz bekeverve vinni? (max másfél órán át lenne igy amig elfogyasztanám...)
2012. máj. 14. 19:19
 4/9 dirtboy ***** válasza:
az még okés de de te 2 napot írtál
2012. máj. 14. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem véletlenül írták a 250ml vizet. Bár nem vagyok nagy ász ilyen téren, de gondolom így szívódik fel a leggyorsabban. És mivel edzés után gyorsan kell a fehérje, szerintem fogadd meg a leírt mennyiséget. Bár az az 50-100ml szerintem nem oszt, nem szoroz. Nehogy belehalj fél liter vízbe amit magaddal kell cipelni...

Második kérdést nem is igazán értem. Miért akarsz 1 napon 2 adagot bekeverni? Csak minden második napon van víz? Nem vagyok biológus, sem fehérje prof. de a nyakamat teszem rá hogy ha 1 napig állni hagysz egy adagot az már nem ugyanazt a hatást fejti ki -jobb esetben-. Rosszabb esetben még többet rongál mint használ (bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos...)

2012. máj. 14. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem így szívódik fel leggyorsabban. Tök mindegy, hogy mennyire sűrűn iszod, az csak az íze miatt írják rá a gyártók. Ha szárazon betolnám ( ha tudnám:) ), akkor is nagyon gyorsan megemészteném. Nem kell túlmisztifikálni.:)
2012. máj. 14. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segitséget, megy a zöld kéz!

Kis lakásban csak egy ruhásszekrény felső rekeszén találtam helyet az öt kilós bödönnek, elég macera naponta elővenni, ezért gondoltam, hogy kikeverek egyszerre 2-3 adagot. De azóta rájöttem, hogy a tuti megoldás elkülöniteni egy részét egy kisebb dobozba amit majd hetente ujratöltök...

2012. máj. 14. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Az jobb megoldás lesz.
2012. máj. 14. 20:40
 9/9 mufflon ***** válasza:
ha komolyan akarsz edzeni akkor 2g/tskg fehérjének kell lenni a napi bevitelnek .én napi 3-4turmixot iszom a többi fehérjét csirkéből,pulykából viszem be !
2012. máj. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!