Sport lustáknak? Nem fogyni szeretnék csak az alakomat formálni.
Figyelt kérdés
Tudom hogy a fotelben ülés nem a legjobb, csak nem nagyon szeretek mozogni, mert egyrészt vérszegény vagyok, másrészt meg magamhoz mérten nagyok a melleim, szóval, ilyen ugrálás-futás nem nagyon jöhet szóba. Milyen mozgásformát tudtok ajánlani, ami lehetőleg nem is kerül sokba?
18/L
2012. máj. 13. 11:58
1/7 anonim válasza:
Alakformáláshoz kell mindenképp egy szálkásító étrend(2.5-3g * testsúly kg fehérje és 1.5-2g * testsúly kg szénhidrát naponta ) valamint aerob edzés(úszás , bicajozás) heti 3 alkalommal min. 35-40 perc.
2/7 dirtboy válasza:
attól hogy nagyok a melleid még futhatsz,sport melltartó vagy mi a tö köm a neve az majd fiszen tarja még futsz.
3/7 anonim válasza:
Mi az a "nagy"? Egy bizonyos méret felett már a sportmelltartó sem képes csodákra.
Bringázás vagy görkori...?
4/7 anonim válasza:
ja a biciklizés az király. hajrá.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A méret 70D ami azért elég rendesen húzza a nyakamat, van sport melltartóm is de nem nagyon működik (mondjuk ez lehet a minőség hibája). Azt tudom hogy "helyi fogyás" nincs, de a bicikli az a derékra is hat valamit?
2012. máj. 13. 13:54
6/7 dirtboy válasza:
persze hogy hat,minden honnan fogysz ha fogysz persze onnan tűnik el utoljára ahová a legkönnyebben híztál legtöbb a felesleg.
7/7 Ci.ara válasza:
én úgy csináltam anno mikor még volt mellem xD :D h melltartó és rá egy sportmelltartó és úgy elég jól lefogta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!