Ezzel tudok fogyni? Futás és este 6 után nem evés?
Na meg még az is szerencse, hogy a diéta nem a salátával egyenlő...
Olvasgass: [link]
Én így fogytam le két hónap alatt 8 kilót. ÚGy hogy nem jött vissza.
Este 6-7 között még vacsora, de utána már csak zöldség gyümölcs nyersen.
(megesett hogy rávetettem magam a savanyú képosztára vagy egy az egyben megettem egy fej karfiolt nyersen.)
heti 3x érdemes futni, minimum 45 percet. Vagyis inkább kocogni. Mindegy milyen lassan csak legyen meg a 3/4 óra.
Két-3 hét után már jobban fogod magad érezni a bőrödben.
Bár már régi a kérdés s remélem azóta eredmény értél el, én mégis azt mondom a legnagyobb diétás hiba ha az ember este 6 után nem eszik. Ehetsz, csak nem mindegy hogy mit. Amennyiben fogyni szeretnél délután 2 után felejtsd el a szénhidrátot még a hosszú felszívódásút is/ rizs, gabonafélék stb/ sportolás után csak színtiszta fehérjét vigyél be, mondjuk brokkolit párolt csirkemellel,később lefekvés előtt zsírszegény túrót melynek igen nagy casein tartalma van ami elősegíti az izomfejlődést / nem csak testépítőknek/ hanem minden olyan egyénnek aki sportol s izmos szeretne lenni.A casein hosszú felszívódású fehérje ezért érdemes éjszakára bevinni hogy fejlődni tudj. A fehér kenyeret s minden finom lisztel készült cuccot úgy ahogy van felejtsd el, a reggelt kezd gyors felszívódású szénhidráttal nyers yoghurt zabpehellyel, / amennyiben nem akarsz fehérjeturmixot inni egyél kefírt zsírszegény sajtot, teljes kiőrlésű kenyeret ezeket kombinálhatod kedved szerint. 10óraira puffasztott rizst valami gyümölcsöt. Ebédre viszont legyen jócskán fehérje és szénhidrát is de ebből is a jófajta/ barnarizs, fehérrizs is lehet, nyers saláta vagy zöldköret párolt csirkemell,hal. Edzés előtt is tolj be egy kis szénhidrátot mondjuk banánt turórudit zabszeletet/ de ajánlom a fehérjeszeletet is sportágtól függetlenül, nem hízlal nulla cukor s még fincsi is :)
edzés után rögtön vigyél be fehérjét ha nincs rá módod ahogy hazaérsz ekkor már felejtsd el a kenyeret, gyümölcsöket magvakat, csak fehérje amit írtam fentebb zöldkörettel lehetőleg brokkoli vagy spárga. amit kerülj a zöldségekből fogyókura alatt az a borsó, kukorica répa.Ezt megteheted este 8-9-10kor is nyugodtan mert a fehérje építi a szervezetedet, különösen ha este jársz futni. Nem salátából áll a diéta hanem ebből az étrendből s ami még fontos rengeteg folyadék 2-3 liter is akár s csak ásványvíz. Cukros üdítőket felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!