Csigán nyak mögé húzás miért nem sikerül normálisan?
Tudom, hogy a hát izmainak kellene közben dolgozni, azon is vagyok, de akárhogy csinálom, a karomon érzem, a hátamnál semmit :S Mit tegyek, hogy csináljam végre szabályosan, normálisan?
Ha van ötletetek, légyszí, segítsetek! :$
L/21
kár... :DD
köszi! :D
1. Széles fogással kell!
2. Nem marokfogással, hanem csak 4ujjas fogással húzd
3. MEllhez húzz, ne tarkóhoz
4. Evezz gépen, az is segít érezni a hátadat
Kurv@nehéz gyakorlat, én minden hátedzés előtt ezen stresszelek, hogy összejön-e. Nekem is nagyon kell koncentrálni, ha kicsit rossz passzban vagyok már mindent érzek csak a hátamat nem. :)
A többiek már mindent leírtak, még talán annyi, hogy nagyon számít mekkora a súly. Próbáld úgy belőni a súlyt, hogy meg tudj vele csinálni 15-20 ismétlést (ha ennyi megy akkor biztos nem túl nehéz, de ahhoz már elég hogy bedurranjon az izom - nekem ez segített), lehúzáskor a mozdulat végén próbáld minél jobban összeszorítani a lapockáidat. A hátad ne görbüljön be, kifelé homoríts folyamatosan!
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!