Oldfirehand95 kérdése:
A Scitec Jumbo okozhat hasfájást és hasmenést?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 16:58
1/12 Zakathol válasza:
Ha laktóz érzékeny vagy akkor szerintem simán.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, tej nem váltja ki ugyanezt. Most először használok tápkieget. Ez okozhatja?
2012. máj. 9. 17:45
3/12 anonim válasza:
Ha teljes adagot (220g) fogyasztottál, akkor az a hiba...
150gramm körül van a ch egy teljes adagba, ami egyszerre nagyon-nagyon sok.
Oszd el az adagot, vagy fogyassz kevesebbet, és valószínű hogy megszűnik a problémád. Ha így sem, akkor valamelyik összetevőjére érzékeny vagy sajnos.
4/12 anonim válasza:
Igen, okozhat, főleg ha a zöld változatáról beszálünk.
Egy adag 220gramm, amiben van 150 gramm szénhidrát, ráadásul ami a zöldben van, az nem is a legjobb minőségű.
Egyszerre eléggé megfekszi a gyomrot, előfordulhat ilyesmi.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem teljes adag volt. Nekem így ajánlották: pihenőnap: reggel 1 kanál(kb 50g), edzésnap: reggel 1 kanál, edzés előtt egy órával 1 kanál, edzés után 2 kanál(100g). A dobozán felsorolt allergén összetevők közül egyikre se vagyok allergiás, kivéve a szóját, azt nem szoktam a mindennapokban fogyasztani, tehát nem tudom, hogy allergiás vagyok e rá.
2012. máj. 9. 18:55
6/12 A kérdező kommentje:
Ez nem zöld, inkább ilyen citromsárga a doboza (4400 grammos).
2012. máj. 9. 18:58
7/12 A kérdező kommentje:
Vagy ilyen zöldes-sárgás. Elég hülye színe van.
2012. máj. 9. 19:01
9/12 anonim válasza:
Mert a szervezeted alapvetően szilárd kajára van kitalálva, ha egésznap híg tápanyagot viszel be necsodálkozz hogy hasmenésed van
10/12 A kérdező kommentje:
Természetesen eszek mellette rendesen szilárd kaját is. Tehát ha nem nyomok be ennyit akkor megszűnne a probléma? Pl ha csak edzés után innám.
2012. máj. 9. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!