Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után fogok belejönn...

Mennyi idő után fogok belejönni a görkorcsolyázásba?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam görkorcsolyát, de egyenlőre eléggé nehezen megy, hamar elfáradok, gyakran elvesztem az egyensúlyérzékemet. Mennyi idő kell ahoz, hogy nekem is olyan jól menjen, mint azoknak akik száguldnak vele ? :)

ők sosem vesztik el az egyensúlyérzéküket?

2012. máj. 6. 07:41
 1/6 anonim válasza:

sokat kell gyakorolni!

görkorizz naponta fél órát és szerintem 1 hónap alatt simán belejössz! ha esetleg már 2 hét után megy, akkor lehet emelni az időt, stb.

2012. máj. 6. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1-2 hét kellet. Ami fontos, hogy bátran neki merj állni elgurulni.

Ha belejössz és bátor vagy akkor nem fogod elveszteni az egyensúlyt. Mellesleg a figyelmedet ne vonja el semmi gyakorlás közben :)

2012. máj. 6. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 5-6 alkalom után már mondhatni jól ment,de én 1,5-2órákat koriztam.De ha egy héten,ha nem is mindennap,de vagy 3-4x korizol 1órát,akkor simán megtanulsz 2hét alatt.Fontos,hogy sose azon járjon az agyad,hogy elesel,mert el fogsz esni,tapasztalatból mondom.Légy bátor és merj menni.Ahhoz,hogy úgy száguldj mint a profik ahhoz egy jó korcsolya kell és nagyon sok gyakorlás,az egyensúlyérzéked meg egy idő után beáll,max mikor mész az utcán és lemész a padkáról vagy valami,akkor elvesztheted,de sok gyakorlás után az is fog menni
2012. máj. 7. 08:35
 4/6 anonim válasza:

én kb 1 hét alatt mentem mint állat de nagyon gyorsan ahogyan csak birtam furcsa de nekem jól megy :)

és én a bátyámmal gyakoroltam ő tudd és már nekem is jol megy de az baj ha a kezemmel kicsit hülyén kalimpálok egy kicsit kitartom az nem baj nem? bár megy zsebre tet kézzel is a megállás pedig huu és kis sebbeségnél máshogyan szoktam mint gyorsnál de számit a kori is jo csapágy kell és jol fogja a lábad másnak is fáj egy idő után mert nekm szét ráza mint az állat ha repesztek :D

2012. máj. 7. 14:40
 5/6 anonim válasza:
14:40-es vagyok szoval nekem az eggyensuly megtartása nekem sokszor kell kosarazásközben föleg ha már fáradt vagyok :"DD
2012. máj. 7. 14:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2012. máj. 9. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!