Mennyi idő után fogok belejönni a görkorcsolyázásba?
Nemrég kaptam görkorcsolyát, de egyenlőre eléggé nehezen megy, hamar elfáradok, gyakran elvesztem az egyensúlyérzékemet. Mennyi idő kell ahoz, hogy nekem is olyan jól menjen, mint azoknak akik száguldnak vele ? :)
ők sosem vesztik el az egyensúlyérzéküket?
sokat kell gyakorolni!
görkorizz naponta fél órát és szerintem 1 hónap alatt simán belejössz! ha esetleg már 2 hét után megy, akkor lehet emelni az időt, stb.
Nekem 1-2 hét kellet. Ami fontos, hogy bátran neki merj állni elgurulni.
Ha belejössz és bátor vagy akkor nem fogod elveszteni az egyensúlyt. Mellesleg a figyelmedet ne vonja el semmi gyakorlás közben :)
én kb 1 hét alatt mentem mint állat de nagyon gyorsan ahogyan csak birtam furcsa de nekem jól megy :)
és én a bátyámmal gyakoroltam ő tudd és már nekem is jol megy de az baj ha a kezemmel kicsit hülyén kalimpálok egy kicsit kitartom az nem baj nem? bár megy zsebre tet kézzel is a megállás pedig huu és kis sebbeségnél máshogyan szoktam mint gyorsnál de számit a kori is jo csapágy kell és jol fogja a lábad másnak is fáj egy idő után mert nekm szét ráza mint az állat ha repesztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!