Mennyi idő alatt lehet belejönni az elindulásba?
a kuplungot felfelé engedd, közben a gázt lefelé nyomd lassan!!, olyan mintha az egyik kezedet kinyújtanád, a másikat meg nyújtott állapotból visszavennéd.
próbálkozz autón!! van kocsi amin gyakorolsz?
Igen, természetesen belejössz. Persze, csak ha most nem hagyod az egészet, mondván "Úgy sem tudom".
Fentebb jól leírta, a két pedál, mint a mérleg. Megnyugtatásodra: én 20 éve vezetek, és halál ciki volt a kereszteződés közepén lefulladni egy SuperB-vel. Tehát nyugi, és gyakorold! Egyre magabiztosabb leszel.
Bele fogsz jönni csak gyakorold! Keress egy félre eső helyet és próbálgasd, de ne csak az elindulást hanem a lassú haladást is csúsztatott kuplunggal gáz nélkül.
A legtöbb autó képes gázadás nélkül is elindulni ha nagyon óvatosan csúsztatva engeded fel a kuplungot, ezt gyakorold sokat rövid idő alatt rá fogsz érezni.
Sajnos ez a mutatvány a kuplungodnak nem fog tetszeni, de azért valószínűleg túléli, amúgy meg az indítómotort vágnád haza rövid időn belül.
így van!
nem superB,(szuperbé) hanem superb (szuperb) . egybehangzóan. jelentése kimagasló!
kicsit adj gázt és engedd szépen lassan fel a kuplungot.Lehet csúszni fog az elején ,de belejössz.
Kicsit pörögjön a gép és szépen engedd fel lassan a kuplungot.Menni fog sok szerencsét!
1, cserélj automatára (én 2 kézi után 3.iknak már tuti azt veszek)
2, kuplung felenged surlódási pontig (elindul lassan), majd gázpedál megnyom, kuplung lassan felenged és már megy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!