Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mia véleményetek a Protein...

Mia véleményetek a Protein mealről?

Figyelt kérdés
Érdekel az őszinte véleményetek,ugyanis ilyet rendeltem.
2012. máj. 3. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de nem a legjobb választás ennyiért már jóval minőségibb fehérjét vehettél volna, de szerintem amíg el nem fogy addig szedjed nyugodtan hiszen ártani nem árt csak használ, de én inkább javasolnék egy rendes tejsavó fehérjét : Vpx syngex 2.3kg - 9500ft vagy pedig Mutant whey 2.3 kg - 8500ft.
2012. máj. 3. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:

A Protein Meal a Scitec gyártmánya, amit Full Force márka alatt hoz forgalomba. A specifikációja alapján 51%-os protein tartalmú, bár nem értem, mivel az összetevők listájában a következő a felsorolás:

Maltodextrin, AnabolPro™ proprietary anabolic protein matrix (Soy Protein Isolate, Whey Protein Concentrate), Cocoa, SynerMax™ anabolic complex (Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine, L-Arginine), chocolate flavor, apartame*.

Tehát maltodextrin-nel kezdődik (szénhidrát), ebből van benne a legtöbb, majd szója protein izolátum és whey protein koncentrátum. Creatin, glutamin, taurin és arginin....

Protein vásárláskor mindig figyeld a termék biológiai értékét, továbbá hány %-os a protein tartalom, ezután a termék tartalmaz-e hasznos + alapanyagokat,mint pl. hozzáadott BCAA, Leucin, glutamin, enzim mátrix, vitamin komplex és lehet sorolni. Ezek alapján nézd meg a konkurens termékeket, azok árait. Ossz=szorozz és dönts!!!

Amennyiben már tudásilag felkészültebb vagy, akkor saját magad képes leszel olyan protein italt, tömegnövelőt, energizálót összeállítani alapanygokból lásd Stillmass, amely a genetikádnak, a tömegnövelésednek, szálkásításodnak, energizálásodnak a legmegfelelőbb.

2012. máj. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!