Puffadok és fáradt vagyok, de miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 éve edzek, már előtte is puffadtam azért, de amióta edzek, azóta még sokkal jobban. Lehet mondani, hogy "nagywécé" után kb. negyed akkora lesz a hasam, mint előtte, ráadásul feltűnt, hogy minden vitamin, kiegészítő és elegendő pihenés mellett is fáradékony, gyengusz vagyok. Vannak kivételes napok, amikor kirobbanó formában vagyok, nagyon erősnek is érzem magam, de ilyen kb. havonta egyszer, ha van, pedig megvan a napi 8-9 óra alvás, kiegészítők, vitaminok, kaja rendben. Nem tudom mi lehet a gond és azt sem tudom, hogy összefuggésben van -e a puffadás a fáradtsággal, de kb. 2 éve fáradt vagyok már. :D
Köszi.
2012. máj. 2. 12:36
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok már egy ideje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!