Kifulladok 10 felülés után, hogy lesz így hasizmom?
Olyanokat írtok, hogy hú... Kardió meg gyűrű, ezeknek és a többinek is utána kell nézni. Azt már le sem mertem írni, hogy egy fekvőtámasz se megy. Akkor is diétáznom kellene, na nem vagyok kövér (55 kg/163 cm)? Akkor miért?
Igen, igen, lány vagyok.
Biztos több lenne a kitartásom, ha látnék némi eredményt, de idáig még soha sem jutottam el.
Feszes hasad úgy lesz, ha csak nagyon kevés zsír van rajta. Ahhoz pedig diéta kell, de ez nem koplalást jelent hanem szálkásító diétát, amihez napi 2,5-3g*testtömegkg fehérjét és 2-2,5g*testtömegkg szénhidrátot kell bevinned, tehát neked kb. 140g fehérje és kb. 110-140g szénhidrát kell, de nem mindegy miből.
Ezekre alapozz: fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró.
Szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér. + sok zöldség mehet.
Kardio edzés pl: kocogás, bicaj, ellipszis tréner, ugrókötelezés, lépcsőzőgép, stb. heti min. 3-4-szer 40-50 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!