A görkorcsolyázás is formálja a lábakat/feneket? És még egy kérdés a futással kapcsolatban (lent)
Mennyivel rosszabb mint a futás? Pl. egy óra görkorizás hány perc futásnak felel meg?
és a másik kérdés:
pár napja elkezdtem futni, dehát ne tudjátok meg, fél percig se bírom egyhuzamban.. tudom, szánalmas, de ez van. és így kint vagyok kb. 1 órát, de futok kb. 15 percet :( nagyon nem bírom, úgy érzem ettől nem is lesz jobb, mivel pl. az ismerősöm akivel futok, ő is most kezdte, mégis tudna 15 percet is egyhuzamban, és nem is lassan (pedig ahogy mondtam ő se sportolt soha, nem is tesizik..). én meg ilyen szerencsétlen vagyok :( lesz ez valaha jobb? vagy csak nagyon soká? kb. mikor? :(
szerintem a futás több kalóriát használ fel, de nehéz így összehasonlítani, mert az intenzitástól függ. Kocogni is lehet szuper lassan ,takarékosan és görkorizni is lehet intenzíven.
Ha nem bírod annyira a futást, kezd lassabb kocogással , majd idővel menni fog keményebb edzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!