Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel jön a nyár a tervem egy...

Mivel jön a nyár a tervem egy kicsit mozgással leadni pár kilót, hogy jobbat mutassak a medencén. Szerintetek bevált mószer a görkorcsolyázás hetente kb.3-szor vagy ez kevés?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jön,már nyár van.A medencében meg víz alatt van a tested,uh nem látszik.

A semminél jobb a görkori.

2011. jún. 7. 00:42
 2/4 anonim ***** válasza:
igen de csak oktoberben lesz latszata...ezt hivjak "itt a nyar kover vagyok" szindromanak...majd jovore kezd korabban a panikot (februarban) mert akkor meg lehet valtoztatni most viszont merulj el nayakig a medencebe hogy ne lasson senki
2011. jún. 7. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Pár kiló... Ha tényleg csak pár kiló, akkor a mozás kevés, figyelni kell a kajára is, mert kicombosodsz a zsírpárnák alatt, és még kétségbe is esel, hogy hú mennyit mozogtál, mégis híztál.

Görkori az vicces, itt nálunk a lakótelepen van két csaj, akik március óta rendszeresen görkoriznak, mégis löttyedt seggű, edzetlen kis libák. Gyakorlatilag csak a cicanaci tartja egyben a seggüket. Mert csak gurulnak ide-oda, meg röhögcsélnek. De régebben ismertem ey csajt, aki örkorival csinált magának nayon izmos combokat és nagyon izmos, gyönyörű popsit. A lényeg a mozgás intenzitása!

Ha belehúzol, akkor 4-6 hét alatt is megszabadulhatsz pár kilótól, formásodhatsz, de ehhez tényle brutális, intenzív mozgás kell, és okos, nem éhezős, de nagyon odafigyelős diéta.

2011. jún. 7. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. lehet páran félreértettek,mert nem vagyok totál kövér,csak pár kilóval szeretnék javitani az alakomon.Csak azért vágok most bele,mert két suliba járok és csak most jutatottam oda,de igyekszem.

Köszönöm.

2011. jún. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!