Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A roma gyerekek miért olyan...

A roma gyerekek miért olyan jók bokszba?

Figyelt kérdés

Sziasztok , semmi bajom velük csak én bokszolni járok kb fél éve és észre vetem hogy nagyon jól mozognak és pokoli nagy ütésük van , ( magyarból is ismerek ilyet de abból kevesebbet ) de több roma gyereket ismerek akik jól bokszolnak , mitől van ez bennük , csak néhány magyart ismerek akik olyan jól bokszolnak nagy átlagba ők jobbak, mitől lehet ez ??

szerintetek egy magyar is lehet olyan kemény ??

én a nyolc kerületbe nőttem fel sok bunyót láttam romáktól és magyaroktól egyaránt de a romák ütése irdatlan nagy , mitől lehet ? jó ismerek magyarokat is akik jók de azok sportoltak de ismerek olyan romát is aki sport nélkül is pokoli ereje van ,mitől lehet ha én sportolok bokszolok lehetek én is olyan erős mint egy roma ?

amúgy meg magyar bajnokságon 18 éves korig szinte mindig roma nyer (bokszról beszélek) , de ismerek magyarból is olyat aki mindet bedarálja , de átlagba jobbak ,egyetértetek ezel ??

lehetek én is bokszba olyan jó mint egy roma gyerek?

2012. máj. 1. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért nem jelenteném ki, hogy olyan nagyokat ütnek.

Párszor(jó párszor) verekedtem, cigány/roma(ki hogy szereti) származású emberrel, de nem éreztem az általad említett "nagy" ütőerőt. Pedig volt egy-két szép szál legény akivel verekedtem. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy jól állom a pofonokat. tudom mit beszélek, mert B-A-Z megyében lakok és van egy-két olyan hely ahol minden 2. egy kétajtós szekrény. Annyit nemszeretek(kifejezetten utálok), hogy mikor a Tesót megverik akkor szegény győztesnek van hogy 20-30 emberrel kell szembenézni.

Annyit hozzáteszek, hogy ott dől el ki tud verekedni, hogy ki milyen mértékben foglalkozik a testével. Én speciel sok időt fordítok erőedzésekre, de MEG SEM közelíti a keményítő edzésekre szánt időt. Nekem nem az a célom, hogy acélból legyek hanem csak az, hogy keményebb legyek aki ellen verekszek.

2012. jún. 11. 18:38
 12/16 A kérdező kommentje:

mi a különbség az erőedzés és keményítő edzés között,?

irhatnál pár gyakorlatot is amiket szoktál csinálni

köszi

2012. jún. 14. 15:14
 13/16 rostas martin ***** válasza:
Irtak ide sok faszsagot.Hogy miert nincsenek profi cigany okolvivok?egyszeru ahozz hogy profi legy kell penz.A masik pedig hogy nalunk resze a kulturanknak a verekedes.En pl ugynevezett "utazo" cigany vagyok nalunk havonta vannak puszta kezes bokszmecsek.nagyapam ebbol el elete vegeig.a masik hogy nem facebokkozuk twitereseunk es jatszunk a szamitogepen egesz nap. es ha valaki megint beszol a helyesirasom miatt franciaban elek a gepen is francia stb
2013. ápr. 18. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Rostás a földharcban is jó vagy? kitudsz jönni egy combszoritásból?
2013. ápr. 19. 06:44
 15/16 rostas martin ***** válasza:
a mate leo bol konnyen kilehett jonni.egyszeruen kifeszited a egyik kezedel
2013. ápr. 19. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Martin, jókat írsz, minden tiszteletem. Őszintén, kulturáltan leírod a helyzetet, szerintem jól látod a dolgokat. (vagyis 2 kommentedet olvastam, nekem tetszettek)
2013. nov. 18. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!