Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasizomra ez okés?

Hasizomra ez okés?

Figyelt kérdés
Hetente 3x3 (azaz 9) km-t futok(egy kis súlyfelesleg miatt, meg amúgy is egészséges), és minden nap csinálok 100 felülést. Ez rendben van?
2012. ápr. 30. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A napi 3 kilóméter nem túl sok, próbáld meg nem távban mérni hanem időben mondjuk kocogj minden alkalommal úgy hogy 3-5 perc kocogás és 1-2 perc pihi és úgy hogy körülbelül a futás tartomány elérje a 35 - 40 percet vagyis csiálj 10 x 3-4 perc kocogást és közte a pihik, a felülés is kicsit kevés próbáld meg úgy hogy minden nap hasazol 100-at nem csak heti 3x... :)
2012. ápr. 30. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi ;), egyébként minden nap megy a hasizom, de azt is írtam :)
2012. ápr. 30. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj, bocsi elnéztem, akkor viszont rendben van.
2012. ápr. 30. 23:14
 4/4 anonim válasza:

Dicséretes a szorgalmad, hogy minden nap hasizmozol, de szerintem tarthatnál 1-2 naponta pihenőt az edzésben (és mondjuk ezekre a napokra időzítsd a futást).

Hajrá, csak így tovább!

2012. máj. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!