Mennyit csináljak a gyakorlatokból? Valaki segítene?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mennyit csináljak ezekből a gyakorlatokból? Guggolásokat, kitöréseket, felülést és hasprést csináltam eddig. Kb fél éve kezdtem el, először 20-at, 25-öt és most mindenből 30-at csinálok naponta. Azért kezdtem el, hogy egy kicsit formásodjak, úgy, hogy közben megmaradjon a zsír is rajtam és ne fogyjak le (mivel nagyon vékony vagyok és hízni nem tudok, mert ilyen a genetikám). Ugye most, hogy már 30-at csinálok mindenből, feltűnt, hogy elkezdtem lefogyni, vagyis sokkal vékonyabb lettem:/ Kérdésem az lenne, hogy álljak meg a 30-nál(mert amúgy már ezt is megszoktam, vagyis nem fáradok el, ezért emeltem eddig), hogy ne fogyjak tovább? Vagy emeljem még mindig a számokat? Ha megállok és nem fogok elfáradni ezek után, akor nem is fogok már "izmosodni"?
Bocsi a kicsit értelmetlen dolgokért, de nem nagyon értek hozzá, viszont szeretem csinálni és vékonyabb sem akarok lenni, így kéne valami jó tanács.
Előre is köszönöm!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!