Mar beszedtem 80db stanazolol-t de meg semmi hatas. Erdemes meg vennem 100 darabot?
Pedig ha jól összeállítod a kaját, akkor lehet izomtömeget növelni. Nem tudom mióta edzel,de hidd el lehet sokáig naturálban is növekedni. Azt írod nem értesz hozzá, akkor tényleg kár volt belekezdened, a stana nem megoldás.
Legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjéd és 5-g*testtömegkg ch. Ezekből állítsd össze:
fehérje: sovány húsok, tojás, túró, protein tápkieg.
szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta.+sok zöldség.
Plusz kreatin mehet még mellé, ha gondolod. Ezekkel többre mész, mint rossz étrendhez szedett stanaval.
Ez a sorrend:
1. Rendes étrend + sport + multivitamin
2. Fehérjepótlás, tömegnövelő tápkiegek
3. Kreatin, aminosavak, plusz nyomelemkiegészítők
4. Teljesítményfokozók
5. Hormonszint optimalizálók (bár ez erősen kamu kategória)
6. Szteroidkészítmények
Nem is értem, mit várnak páran a szteroidoktól, mikor még az étkezéssel sincsenek rendben. A szteroid az nem instant izom, hanem hormongyógyszer, ami hozzájárul a tápanyagok beépüléséhez - ha nincs tápanyag, akkor mit építsen be?
En ugy gondolom h a kajalasom az rendben van hiszen napi szinten 0,6 kg csirkemellet eszek rizsaval.Ezen kivul tomegnovelot,feherje taplalekkiegeszitot is haszanlok. gyumolcsok is fogyasztok termeszetesen.
Most csak roviden es tomoren irtam le a kajalasomat.
ezt a sportot nem ma keztem azert!De elkell simernem a tablettakhoz csak most eloszor nyultam es hat csak hallomas+ utana olvasas alapjan keztem el szedni.....
stanát magába nem érdemes főleg hogy sok a hamis
meg ez nem is igazán tömegnövelésre való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!