Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mar beszedtem 80db stanazolol-...

Mar beszedtem 80db stanazolol-t de meg semmi hatas. Erdemes meg vennem 100 darabot?

Figyelt kérdés
80 darab uran egy kicsit hiztam de eroben nemfejlodtem.Meg van 20 rabom (100at vettem).Meg idoben vagyok.Szerintetek Nevegyem meg a masik 100 darabot?koszi

2012. ápr. 30. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, eddig sem kellett volna. Egy jól belőtt tömegnövelő étrenddel többre mész. Amúgy sem nagyon szokták a stanát egymagában alkalmazni, mert nem sokat hoz egyedül, általában stack-ben nyomják. De majd kifejtik jobban a hozzáértők.:)
2012. ápr. 30. 08:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat a tomegnoveloktol amr nemigen hizok.Ha nagy adaban nyomatom akkor sajnos ramegy a pocakomra.Ezert probalam hozzanyulni ilyen anabolikus szarokhoz.De az ilyen fajta tablettakhoz nemertek....
2012. ápr. 30. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig ha jól összeállítod a kaját, akkor lehet izomtömeget növelni. Nem tudom mióta edzel,de hidd el lehet sokáig naturálban is növekedni. Azt írod nem értesz hozzá, akkor tényleg kár volt belekezdened, a stana nem megoldás.

Legyen napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjéd és 5-g*testtömegkg ch. Ezekből állítsd össze:

fehérje: sovány húsok, tojás, túró, protein tápkieg.

szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta.+sok zöldség.

Plusz kreatin mehet még mellé, ha gondolod. Ezekkel többre mész, mint rossz étrendhez szedett stanaval.

2012. ápr. 30. 08:46
 4/7 Smartguy86 ***** válasza:

Ez a sorrend:

1. Rendes étrend + sport + multivitamin

2. Fehérjepótlás, tömegnövelő tápkiegek

3. Kreatin, aminosavak, plusz nyomelemkiegészítők

4. Teljesítményfokozók

5. Hormonszint optimalizálók (bár ez erősen kamu kategória)

6. Szteroidkészítmények

Nem is értem, mit várnak páran a szteroidoktól, mikor még az étkezéssel sincsenek rendben. A szteroid az nem instant izom, hanem hormongyógyszer, ami hozzájárul a tápanyagok beépüléséhez - ha nincs tápanyag, akkor mit építsen be?

2012. ápr. 30. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
na tisztázzuk. te úgy szettél szteroidot, hogy nem értesz hozzájuk????
2012. ápr. 30. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:

En ugy gondolom h a kajalasom az rendben van hiszen napi szinten 0,6 kg csirkemellet eszek rizsaval.Ezen kivul tomegnovelot,feherje taplalekkiegeszitot is haszanlok. gyumolcsok is fogyasztok termeszetesen.

Most csak roviden es tomoren irtam le a kajalasomat.

ezt a sportot nem ma keztem azert!De elkell simernem a tablettakhoz csak most eloszor nyultam es hat csak hallomas+ utana olvasas alapjan keztem el szedni.....

2012. ápr. 30. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

stanát magába nem érdemes főleg hogy sok a hamis

meg ez nem is igazán tömegnövelésre való

2012. máj. 20. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!