Vettem Stanazolol-t es erdekelne tobb ember velemenye a szedesel kapcsolatban. Tik hogyan hasznaltatok?
Mink nem szedjük , mer minknek van eszünk és nem kapkodunk be minden szart.
Te neked nincs, így ne is számíts használható válaszra. Azt csinálsz a szaroddal, amit akarsz.
Majd a természetes kiválasztódás elintézi amit kell.... ;-)
Nem vagyok natural, hivatásos testépítő edző vagyok. Használunk jópár "szert", de amit te divatból, majomkodásból bekapkodsz, azt egy rendestestépítő soha nem használná.
Nem tudom hallottál -e minőségről ?!
A szemes cuccok nagy része hamis, rossz minőségű, azonosíthatatlan. Azért népszerűek, mert olcsók és sok ilyen fiatal strand-gyúrós keresi, akiken szép pénzt lehet kaszálni. Egyszerű bekapkodni és várni a csodát....
De csodák nincsenek, majd rájössz :-)
Főleg, ha többet ártsz vele magadnak, mint használsz.
Nyugodj meg, hogy az első 10 évemet az edzésben szteroidok nélkül húztam le és fejlődtem annyit, mint te a hamis Stanazoloddal....
Bármibe lefogadom, hogy edzeni sem tudsz normálisan és a táplálkozásod sincs azon a szinten, ahol kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!