Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Beteg lennék? (Testépítés)

Beteg lennék? (Testépítés)

Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy kb olyan 3éve edzek.na most egy ideje elkezdtem elégedetlen lenni magammal,és mindig az az érzésem hogy régen sokkal jobban néztem ki.Ahogy megyek előre az idővel mintha egyre kisebb lennék legalábbis én igy látom mások azt mondják hogy szétvagyok edzve de én szerintem tök szar vagyok,már nem szeretem a rövid ujju polokat sem,folymaat arra figyelek,régen pedig még hordtam amikor elkezdtem edzeni aztan folyamat jön ez az elégedetlenség,szarul áll rajtam,tök kicsi a karom benne stb.MEGŐRÜLÖK!és tényleg mintha kisebb lennék pedig veszélyesen edzek:D(értem it az intenzitásra,kajálok,,tápkiegek stb)
2012. ápr. 26. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy képet privátban?

Hetente max 4-szer edz, 5 nap nem kell( feltéve ha 5- nap edzettél)

Néha kicsit pihentesd az izmokat 1-2 hétre. De ne ahgyd abba az edzést csak pl, a mell edzést kihagyod 2 hétig, majd a kar edzést stb. Ezt 7-8 hónaponta ismételd meg.

Nekem bevállt.

Esetleg változtass az edzséterven.

2012. ápr. 26. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
na várj ha találok egy normálisat kuldom
2012. ápr. 26. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
priviben hogyan lehet képet küldeni?:D
2012. ápr. 26. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes.hu ra felteszed, és a linkjét bemásolod az üzenetbe. kérek énis hadd nézzelek
2012. ápr. 26. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
jo rendbe kuldom egy kis kaki kép ha tudtok nagyitsatok rá sajnso csak kicsibe van meg,privibe nyomom kőkemény kritikát kérek!ja és még csak 18éves vagyok!!:DD:D
2012. ápr. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!