Testépítők! 4év edzés után elkezdjek koxolni?
Figyelt kérdés
4éve edzek és felmerült a gondolat.egy kúrát csinálnék végig csak nyár előtt!vélemények?a legnagyobb gond hogy a tűtől kicsit darázok,úgyhogy tablettákba gondolkodtam:DAnabol,Danabol stb(azt nem kel leírni ha jaj ezek szennycuccok stb)2012. ápr. 24. 16:11
11/19 anonim válasza:
Ahhoz, hogy 20 kg izmot! magadra pakolj, kúúúúrvv..tehát sok időnek kell eltelnie. :D
12/19 anonim válasza:
Minőségi szerekre kell koncentrálni, nem a hamisított tablettákra.
De előtte inkább tápszerek összekombinálása és az edzéstrev megvariálása lenne a legideálisabb,mert ezekkel is el lehet éveket tölteni és fejlődik az ember.Utána ráérsz ezen gondolkodni!
13/19 anonim válasza:
Utolsó! Honnan tudod, hogy melyik nem hamisított pl? Mert tudtommal a legtöbbet hamisítják. Tényleg érdekel, ezen én is filóztam egy időben.
14/19 A kérdező kommentje:
20éves vagyok,182cm 88kilo,teljes ektomorf alkatom van,úgy néztem ki mint egy spagetti:D most egészen megvastagaodtam,de nekem már nem elég ez úgy érzem,szedtem mindenféle tápkieget,forced mass,volumass,hyper mass,creatin monohidrat,turbo creatin,brutal anadrol(tesztónövelő ami stem egy fas.ság volt:D)creatin phx és még sorolhatnám! amúgy tudnátok mondani olyan koxokat ami nem egy "szenny":D?
2012. ápr. 24. 20:42
15/19 anonim válasza:
20 éves fejjel elég retardált lehetsz 4 év utána nem a kiegészítőkben kell a hibát keresni hanem a kajádban ha napi fehérje adagod 2g/tsk és 5 tsk pótolod ch-ból nincs meg akkor tuti, hogy nem fejlődsz ennyi év után szerintem már rájöttél milyen ételtől fejlődöl a legjobban...
16/19 A kérdező kommentje:
sajnnos nem tudok midnig megfelelően zabálni,mert tanulok az iskolába nem 100kilo csirkével járok így elég nehéz összehozni,elmegyek reggel8kor délután 4kor vagyok otthon,adig sajnos nem tudok mindig megfelelően enni
2012. ápr. 24. 21:31
18/19 anonim válasza:
képzeld okostojás én ugyanígy vagyok csak én 18 vagyok megjegyezném és mégis tudom pótolni veszel mondjuk glutamint vagy 100% whey prot és kiegészíted vele a katabolizmust meg ételhordót írta az előző válaszoló...
19/19 A kérdező kommentje:
hú de jo tényleg?:O
2012. ápr. 26. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!