Mi lehet a gond a melledzésemmel?
az edzés szám ez legyen heti 1.
az is lehet hogy sok neked ez a gyakorlat,néha a kevesebb több továbbá lehet még gyakorlat végre hajtási hiba,túl sok pihenő idő és lehet még nem megfelelő táplálkozás is.
azért nem látszik szerintem szemből rendesen mert magasabb a testzsír% od és így nem rajzolódik ki a melled körvonala.
elvileg de, csak mivel nem ismerlek ezért bele kalkuláltam azt is hogy tévesen látod magad és a többi sem annyira fejlődik mint kéne csak azt hiszed.
/nem kell megsértődni/
Szerintem is legyen heti egy edzés mellre, viszont a belső részére nem lehet külön dolgozni, mivel a mellizom rostjai vízszintes tapadásúak, tehát nem lehet egy izomrostnak csak az egyik felét megfeszíteni.
Amúgy nem tuti, hogy le van maradva a mellizmod, csak a legtöbb ember a mellizmoktól mindig jóval nagyobb fejlődést vár el, mint a reális. De ezeket nem degradálóan írtam, kéretik ezért sem megsértődni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!