Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2 éve edzek járok terembe rendszeresen ám komolyabban csak az elmult 1 évbe kezdtem el..étrend, táplálékkiegészítők stb.. Heti ötször járok edzeni, semelyik izomcsoport fejlödésével nem lenne semmi gond kivéve a mell..általában pozitiv padon kezdem , egyenes, negatív , majd tárogatás, érzem az összehuzódást odafigyelek közben teljes mértékben viszont a bedurranás is maximum félóráig ha tart..próbáltam már egykezes fekvenyomással is azzal nagyobb bedurranást értem el mellem középsőfelén. Mit tehetnék hogy jobban fejlődjön..? Ugytudom a fekvenyomások adják neki oldalnézetböl is a tömeget, erre is szeretnék valami tanácsot kapni. 18/F2012. ápr. 4. 00:42
1/1 Zakathol válasza:
Heti 5 edzés? Remélem nem 3szor mell és 2szer karedzés... :D
Túledzésen kívül nem sok probléma lehet. Az pedig, hogy úgy érzed nem fejlődik a melled nem biztos, hogy úgy is van. Sokszor az ember kisebbnek látja magát mint amilyen valójában. Ha az étrended és az edzésterved jól van összerakva akkor csak az idő segít szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!