Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ránéznétek az edzéstervemre...

Ránéznétek az edzéstervemre és mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés

16/F vagyok 63kg és Tömegnöelőzöm!

3x tornázk egy héten

Hétfő: Mell, Bicepsz

Szerda: Hát, Váll

Csütörtök: Alkar, Tricepsz, Láb

minden egyes izomra a felsoroltak kozul 2-3 féle képpen tornázok és naponta kb 2 órát szoktam mindenbol 4x 10 -et félperces szünetekkel és minden széria között 7 perc szünet.

Az étrendrol csak annyit, hogy naponta 5 ször szoktam enni egézséges kajákat amelyek szénhidráfban és fehérjében gazdagok és Aminostar Whey Gainer-t szedek! .. ha valamit máshogy kéne csinalnom légyszi szuoljatok rám! koszi előre! :)

2012. ápr. 16. 16:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Jah és természetesen súlyzókkal! :)
2012. ápr. 16. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:

A mell-bicepszhez tedd be a tricepszet is. A lábnak külön nap kell, pl így : [link]

Két széria (széria=sorozat) között 30sec-2 percet pihenj, illetve annyit, hogy visszaálljon valamennyire a pulzusod.

Két GYAKORLAT (nem széria) között sem kell többet pihenni, nem hogy 7 percet.:)

Az meg hogy tömeget növelsz az a kajától függ, az edzés attól nem változik, hogy tömeget növelsz vagy szálkásítasz.

Ezt még olvasd el: [link]

Ja és nem tornázol, hanem edzel.:)

2012. ápr. 16. 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a tanácsokat még azt kihagytam hogy hasra mind a 3 nap alatt edzek!
2012. ápr. 16. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szívesen, hasra mehet heti 2-3 edzés.
2012. ápr. 16. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:

63 kg???

hány centi magas vagy??

2012. ápr. 22. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
180cm Kb.. miért csodakszol? :D tudom h kevés épen ezért is kezdtem el tömegnövelőt szednI!
2012. ápr. 22. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
hát igen eléggé csodálkoztam mert én 168 centivel vagyok 61 kiló :D.. amúgy az edzésterved jó, viszont a tömegnövelő magában sokat nem ér.. mellette kell egy tömegnövelő étrend, és mellé a tömegnövelőszer.. akkor érhetsz el maximális tömegnövekedést!
2012. ápr. 22. 22:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Mégis miket egyek?
2012. ápr. 23. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Belinkeltem már az alapismereteket, amiben pont az első oldalon van, hogy mit egyél és a többi oldalon az is van, hogy mennyit.

De leírom:) : napi 2-2,5g*testtömeg kg fehérje legyen és 5-6g*testtömeg kg szénhidrát.

2012. ápr. 23. 16:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Kösz szépen! :)
2012. ápr. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!