Ránéznétek az edzéstervemre és mondanátok véleményt?
16/F vagyok 63kg és Tömegnöelőzöm!
3x tornázk egy héten
Hétfő: Mell, Bicepsz
Szerda: Hát, Váll
Csütörtök: Alkar, Tricepsz, Láb
minden egyes izomra a felsoroltak kozul 2-3 féle képpen tornázok és naponta kb 2 órát szoktam mindenbol 4x 10 -et félperces szünetekkel és minden széria között 7 perc szünet.
Az étrendrol csak annyit, hogy naponta 5 ször szoktam enni egézséges kajákat amelyek szénhidráfban és fehérjében gazdagok és Aminostar Whey Gainer-t szedek! .. ha valamit máshogy kéne csinalnom légyszi szuoljatok rám! koszi előre! :)
A mell-bicepszhez tedd be a tricepszet is. A lábnak külön nap kell, pl így : [link]
Két széria (széria=sorozat) között 30sec-2 percet pihenj, illetve annyit, hogy visszaálljon valamennyire a pulzusod.
Két GYAKORLAT (nem széria) között sem kell többet pihenni, nem hogy 7 percet.:)
Az meg hogy tömeget növelsz az a kajától függ, az edzés attól nem változik, hogy tömeget növelsz vagy szálkásítasz.
Ezt még olvasd el: [link]
Ja és nem tornázol, hanem edzel.:)
63 kg???
hány centi magas vagy??
Belinkeltem már az alapismereteket, amiben pont az első oldalon van, hogy mit egyél és a többi oldalon az is van, hogy mennyit.
De leírom:) : napi 2-2,5g*testtömeg kg fehérje legyen és 5-6g*testtömeg kg szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!