Szerintetek hány %-os lehet a testzsírom?
Figyelt kérdés
Kiszámoltam egy oldal alapján a testzsíromat, derék-nyak-magasság alapján, és ilyen 11%-osra jött ki az eredmény, de ha annyi lenne akkor nem lenne kockás a hasam, olvastam a kockák 10% alatt jönnek elő, most mi az igazság pontosan? Jah és még annyit hogy edzés (gyúrás) mellett lehet futni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Itt egy kép a hasamról:
2012. ápr. 15. 23:46
1/9 A kérdező kommentje:
Nem pontos adatokra vagyok kíváncsi, csak úgy saccra mennyi lehet a testzsírom?!
2012. ápr. 15. 23:46
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
15-16%??? Akkor hogy lehet hogy kockás a hasam? Amúgy meg ez alapján nemtudom kiszámolni, mivel nincs tolómérőm, csak mérőszalagom van:/ Más adat alapján nem lehetne kiszámolni?
2012. ápr. 16. 00:02
4/9 anonim válasza:
van még a gépi mérés 2 v 4 ponton,vagy vérből.
de mérőszalaggal is csinálhatod.
nem lesz a legpontosabb,de kb-ra tudni fogod.
kihúzod a bőröd,a centit hozzáérinted a tövéhez és a leméred a kihúzott részt.
de az kur-va élet hogy nyak átmérőből és magasságból nem lehet kiszámolni.
5/9 anonim válasza:
szarabb képet nem sikerült csinálni?
6/9 anonim válasza:
GreenTea
Hülyeség hogy 10% alatt látszanak csak a kockák. Én 100% hogy 10% fölött vagyok és nekem is látszanak.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, azt írták a tesztoszteron.hu-n, hogy 10% alatt kezdenek előjönni. Bár nemtudom.
2012. ápr. 16. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!