Tömegnöveléshez melyik lenne jobb Creatin Monohydrat (1kg) vagy a Forced mass (3kg)?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 15:20
11/14 Zakathol válasza:
A kérdést fél4-kor tetted fel, az utolsó válaszod fél8-kor írtad. Eszerint volt 4 órád ahhoz, hogy elolvass 4 oldalt, de nem vetted a fáradtságot. Akkor én (mi) minek fáradjunk ugyan?
12/14 A kérdező kommentje:
lent voltam edzeni utána meg összefutottam pár emberrel,nem ithon ültem képzeld
2012. ápr. 15. 22:52
13/14 Zakathol válasza:
Amikor a választ írtad, gépnél ültél... :D
14/14 anonim válasza:
Hát te igazán egy segg hülye vagy. Először is ha akarod, hogy válaszoljanak erre e hülye kérdésedre kicsit kellene változtass a modorodon. A kreatin az erőnövelő és semmit sem ér rendes étrend és táplálékkieg nélkül, míg a forced mass 5000 egy egyszerü táplálékkieg. Ha valamihez nem értesz akkor húzd meg magad és ne komentálj olyan durván vissza annak aki ért hozzá. Majd ha kicsit konyítani fogsz a dologhoz rájössz, hogy mekkora marhaságot kérdeztél és remélem belevered a fejed a falba. Ez az oldal arról szól, hogy az emberek tiszta jóérzésből segítenek másokon és adnak jó tanácsokat. Sajnálom, hogy vannak az oldalon ilyen barmok mint te, akik lerontják az oldal imidzsét és nem, hogy örülnél, hogy válaszolnak neked még csúnyán lehordod őket, miközben nem veszed észre, hogy te vagy a tudatlan. Menj és kérdezd meg ugyanezt a teremben ahol edzel és nézd meg, hogy szemberöhögnek (feltéve ha nem csak olyan buta és nagypofájuak járnak oda mint te).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!