hát a hasizomra,otthon elvégezhető gyakorlatokat tudnátok mondani,mert otthon edzeggetek..,és hogy mindennap mást,(pl has,felülést,de nem tudom hogy egy nap,milye hasizom,gyakorlat van ami aznap elvégezhető,mert mindennap mást,mert egy nap edzek 1 dolgot,,mert hallotam egy dumát,azt berögzödött,hogy nem szabad,össze vissza gyakorlatokat csinálni,és hogy mit kell,lehet,otthon??és igy a vállgyakorlatra is !!
2012. ápr. 14. 21:53
1/9 anonim válasza:
egy kicsit érthetetlen amit írtál
tehát otthon akarsz edzeni?
2012. ápr. 14. 22:12
2/9 anonim válasza:
Egy héten 2-3-szor hasazz. Mehet rá hasprés és lábemelés 3x30-40-es ismétléssel.
Hátizomra húzódzkodás kellene széles fogással és mondjuk egykezes súlyzóval evezés.
2012. ápr. 14. 22:31
3/9 A kérdező kommentje:
igen igen,otthon eddzek,kösz a választ,most akkor a hasprés,gondolom a felülés,éshát igen,1 héten kétszer csinálm a felüléseket,5x30 2 perces pihenővel,és utána mozgok,,és akkor 2,5x 30 2 perc,
2012. ápr. 14. 22:37
4/9 anonim válasza:
A hasprés nem egyenlő a felüléssel, de azt is végezheted. De a hasprés más, keress rá googlban.:)
2012. ápr. 14. 22:52
5/9 A kérdező kommentje:
igen igen,akkor igy már jó,és azt kérdezném meg,hogy az ellőb nem jól használtam a szót,mert nem a hátat,hanem a vállamat akkarom eddzeni,és melyik a hatásossab,ha leirom a pldét,(ha van két szék,és egyiken a kezem van a másikon a lábam,és leengedem magamat,és felnyomom magamat,)ez a fajta edzés nem tom mi a neve,)vagy a z hogy 1.5 vizzel,vállig emmelem,lassan,és leengedem és iyg tovább ..)nem hisze mhogy a szavakat megfelelöen használtam,remélem megértitek
2012. ápr. 14. 23:06
6/9 anonim válasza:
Az első amit írtál az hátsó támaszos tolódzkodás és főleg tricepszre megy, de bedolgozik kicsit a váll, mell, hát is. De tricepsz gyakorlat.
A másik 1,5kiloval nem sokat ér, kellenének súlyzók vagy végezd a fegyencedzést, amit könyvben is megvehetsz vagy netről letöltöd.
2012. ápr. 14. 23:13
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm montez,sokat segittetél,azt nem tudom valami tutii vállgyakorlatot igy végszóra tudsz mondani?
2012. ápr. 14. 23:36
8/9 anonim válasza:
Kézenállás? Ahhoz nem kell se súly se semmilyen különleges eszköz. Vagy fogsz 1 széket ráülsz a 2 tenyeredet a lábaid köztött a székre teszed és megemeled az egész testedet (Magyarul csak a karjaiddal tartod magadat) Úgy csináld hoy először csak 10-20 másodperc aztán később mehet 1-2perc is és maximum 2-3sorozat(kézenállásnál uyganez)
2012. ápr. 15. 07:47
9/9 anonim válasza:
Vagy fogsz két nagy szatyrot, telepakolod, hogy legyen 5-10 kg, amivel bírsz 10-12 ismétlést csinálni, és lehet oldalemelést végezni.:)
De szerintem meg venni kell két egykezes súlyzót, amit fel lehet szerelni akár 30-30 kilóig, azzal már lehet kezdeni valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!